Currency
KengätKengät
Huub Altair -uimalasit vahvuuksilla
By: Manu Tuppurainen 11.9.2020 1 kommentti.

Eroon piilolinsseistä – hanki uimalasit vahvuuksilla!

Näiden syiden vuoksi piilolinssien käyttö ei ole suositeltavaa uidessa – suosittelemme hankkimaan uimalasit vahvuuksilla.

Uimalasit vahvuuksilla helpottavat kummasti elämää, jos olet silmälasien tai piilolinssien käyttäjä, mutta haluat käydä säännöllisesti uimassa.

Vahvuuksilla olevien uimalasien hankkimisessa on muitakin etuja kuin pelkästään se, että uimahalliin tai avoveteen uimaan mennessään ei tarvitse tuhrata piilolinssien kanssa.

Kun piilolinssejä ei käytä uidessa, ne eivät ainakaan katoa veteen. Vielä tärkeämpi terveydellinen syy on myös olemassa. Piilolinssien kanssa uimista ei suositella myöskään siksi, että uidessa piilolinssin alle, silmän pintaan voi päästä haitallisia bakteereita, ja silmätulehdus voi iskeä.

Vedessä elää myös vaarallinen eliö, akantameba ja tutkimusten mukaan yli 80 prosenttia akantameba keratitis -silmätulehdukseen sairastuvista on piilolinssien käyttäjiä. Akantameban aiheuttama silmätulehdus voi pahimmillaan vaatia sarveiskalvon siirron tai se voi hoitamattomana johtaa näkökyvyn pysyvään menetykseen.

Tämän vuoksi silmätulehdusriskin minimoimiseksi uidessa kannattaa käyttää vahvuuksilla varustettuja uimalaseja.

Brittiläinen uinti- ja triathlonvarusteiden valmistaja Huub toi kaudelle 2020 tuttuihin Huub Altair -uimalaseihin miinusvahvuudet. Huubin uimalasit vahvuuksilla olivat myös heti ensimmäisenä myyntikautenaan supermenestys.

Uimalasien ostajat myös ylistivät ostostaan kovasti – saimme näistä uimalaseista vahvuuksilla lukuisia palautteita kauden aikana.

“Kesän paras hankinta”, “Mahtavaa, kun vihdoin uidessa näkee” tai “Onpa hienoa, kun ei tarvitse enää piilolinssien kanssa tuhrata”, oli muutamat kommentit mitä tuotteesta asiakkailtamme saimme.

Huub Altair -uimalasit ovat olleet jo vuosia markkinoilla ja niistä on tullut ilman vahvuuksiakin uimareiden suosikki.

Huub Altair -uimalasit
Huub Altair -uimalasit

Huub Altair -laseissa on kova kotelo ja kotelosta löytyy yhdet lasien kehykset ja kolmet eri linssit: yhdet linssit aurinoiselle säälle ulos, toiset linssit pilviselle säälle ulos ja kolmannet linssit halliuinteihin.

Nyt näihin vaihdettavilla linsseillä oleviin lasien kehyksiin saa siis myös vaihdettava miinusvahvuudet.

Huub Altair -uimalasit vahvuuksilla
Huub Altair -uimalasit vahvuuksilla

Huubin vaihdettavat linssit on saatavilla puolen diopterin välein välillä -1.5 – -6.0, jolloin uimalasien taittovoimakkuus eroaa enintään 0.25 diopteria omasta näöstäsi ollen riittävä saavuttamaan hyvä näkökyky vedessä. Saat valittua linssit myös eri vahvuuksilla molempiin linsseihin, jolloin saat Altair-lasit sopimaan hyvin lähelle omaa näkökykyäsi.

Monet uimalasien ostajat myös ylistivät ominaisuuden, jossa kumpaankin silmään voi valita oman vahvuuden näkökyvyn mukaan Huub Altair -lasien kohdalla erinomaiseksi ominaisuudeksi. Käyttäjät sanoivat saavansa nyt premium-luokan lasit miinusvahvuuksilla, mutta huomattavasti edullisemmin, kuin jos optikkoliikkeestä hankkisi “räätälöidyt” uimalasit vahvuuksilla. Monet käyttäjät olivat aiemmin käyttäneet 20–30 euron hintaisia vahvuuksilla saatavia uimalaseja, joissa molemmissa linsseissä on sama vahvuus, mutta eivät olleet kokeneet niitä omikseen. Altair-lasit hankkimalla lasien hankkijat kokivat saaneensa näkökyvyn lisäksi myös korkean luokan uintilasit harjoituksiin.

Hankkimalla nämä Huub Altair -uimalasit vahvuuksilla, myös avovesiuinnista tulee todellinen nautinto, kun suunnistaminen onnistuu vaivatta, koska miinusvahvuudet korjaavat nimenomaan kaukonäköongelmaa.

Voit lukea tästä myös muita ohjeitamme oikeanlaisen uimalasien valintaan.

Kommenttia (1)

  1. Valitse märkäpuku oikein! – Opas avovesiuimarille 18.4.2021 at 21:21 Reply

    […] Märkäpuvun lisäksi uimiseen avovedessä tarvitsee myös uimalasit. Sopivien uimalasien valintaohjeisiin voit tutustua aiemmasta blogitekstistämme täältä. Jos tarvitset itsellesi uimalasit vahvuuksilla, niistä kertovat tekstin löydät täältä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go To Top
X