Currency
KengätKengät
House of Marley Bag of Riddim 2
By: Manu Tuppurainen 10.1.2020 0 kommenttia.

House of Marleyn idea on mielenkiintoinen unohtamatta erinomaista äänenlaatua

House of Marley -tuoteperhe on vähitellen hiipinyt suomalaisten tietoisuuteen omalla hyvällä ja kantavalla kestävän kehityksen ideallaan.

House of Marleyn tuotteiden ajatusmaailma lähtee kestävästä kehityksestä ja se osuu erittäin hyvin tämän päivän maailmaan. Siinä myös yksi syy, miksi Marleyn tuotteet löytyvät Sport4me.fi-verkkokaupasta.

House of Marley kantaa edesmenneen legendaarisen reggaetähden Bob Marleyn nimeä – se on Bob Marleyn pojan Rohan Marleyn perustama. House of Marley valmistaa bluetooth-kaiuttimia sekä kuulokkeita.

House of Marleyn tuotteissa kestävän kehityksen periaate on kantava, tuotteissa käytetään siis lähes 100-prosenttisesti kierrätettyjä materiaaleja – silikonia, alumiinia, muovia, hamppua sekä nopeasti uudelleen kasvavaa bambua. House of Marleyn tuotteissa kierrätetyt materiaalit saavat kokonaan uuden elämän.

House of Marley auttaa puiden istutuksessa

Marley-yhtiöt ovat lahjoittaneet One tree planted -organisaatiolle rahaa puiden istuttamiseen, ja puita onkin istutettu näiden varojen kautta tätä kirjoittaessa jo lähes 200 000. House of Marleyn nettisivuilla voi seurata päivittyvästä laskurista istutettujen puiden määrää.

Lisäksi Rohan Marleyn muut yritykset ovat tukeneet muun muassa nuorten syrjäytymistä ehkäisevää Basscampus-organisaatiota. Bob Marley lausui jo aikanaan, että “mitä sinä annat takaisin luonnolle” ja “miten sinä huolehdit maailmasta ja luonnosta”. Nämä sanat ovat jääneet elämään House of Marleyn tuotteiden kautta.

Jos tarvitsee uudet kuulokkeet tai bluetooth-kaiuttimen, ostamalla House of Marleyn tuotteita on yksi tapa huolehtia maailmasta. Toki, ei maailma pelkästään niillä pelastu, mutta se on yksi pieni teko muiden joukossa – pienistä puroista syntyy myöhemmin jotain isoa.

Sen lisäksi, että House of Marleyn tuotteet ovat kestävää kehitystä edustavia, ne ovat erittäin tyylikkäitä, niissä on käytetty muun muassa paljon puuta ja esimerkiksi bluetooth-kaiuttimet sopivat sen vuoksi hyvin vaikkapa sisustukseen – mutta niiden äänenlaatu on myös erinomaista, mikä on tietysti tärkeää kun puhutaan audiotuotteista. House of Marleyn kuulokkeista löytyy myös erittäin laaja valikoima erilaisia tuotteita.

Yhteisöllinen ajatus – Get Together

Jotkin House of Marleyn tuotteet ovat myös nimetty Bob Marleyn biisien mukaan, mallistosta löytyvät muun muassa Positive Vibration -bluetooth-kuulokkeet. Kaikkien tuotteiden nimet mukailevat jollain tavalla House of Marleyn ideologiaa ja yhteisöllistä ajatusta, mallistosta löytyy esimerkiksi Get Together -nimisiä bluetooth-kaiuttimia.

House of Marleyn Bag of Riddim 2 -kaiuttimen parittaminen mobiililaitteen kanssa on todella yksinkertaista, se onnistuu yhden napin painalluksella.

Sport4me.fi-verkkokaupan toimistolla on nyt parin kuukauden ajan pauhannut pitämässä huolta työpaikan viihtyvyydestä House of Marleyn Bag of Riddim 2 -bluetooth-kaiutin, jonka äänenpaine on kyllä erinomaisen hyvä, laitteesta irtoaa ääntä ihan kunnolla jo volyymiasteikon alapäästä alkaen.

Bag of Riddim 2 on House of Marleyn bluetooth-kaiuttimien valikoimassa kaikkein suurikokoisin kaiutin. Sen bassot ovat melko tukevat, niistä pitää huolen kaksi 3,5-tuumaista elementtiä sekä niiden apuna toimivat refleksiputket. Yläpään kirkkaasti toistuvista äänistä huolehtivat tuumaiset diskantit. Bag of Riddim 2 on myös viimeistelty näyttävästi, sen etupanelina on bambua, johon on kaiverrettu House of Marleyn logo.

Bag of Riddim 2:ssa pitkä akun kesto

Bag of Riddim 2 -kaiuttimessa on hyvää myös se, että vaikka se on melko kookas, sen kuljettamista helpottamaan on tehty laitteen nimen mukaisesti mukana tuleva ekologinen kangaskassi. Kangaskassissa kulkee mukana kätevästi myös laitteen latausjohto. Akku laitteessa kestää kiitettävän pitkään, yhden normaalin työpäivän aikana akkua ei saa soitettua tyhjäksi. Akun kesto on siis noin kymmenen tuntia ja lataus kestää muutaman tunnin. Lisätietoja House of Marley Bag of Riddim 2 -bluetooth-kaiuttimesta saat täältä.

Lisäksi minulla on itselläni kokemusta myös House of Marleyn No Bounds Sport -bluetooth-kaiuttimista, kun lapseni ovat käyttäneet niitä itse asiassa jo yli vuoden verran. Niiden kautta House of Marleyn tuotteet tulivatkin minun tietoisuuteeni ja siitä syntyi ajatus myös niiden jälleenmyynnistä – koska niiden ajatus on hyvä.

No Bounds Sport -kaiuttimet tarjoavat myös yllättävän hyvää ääntä kokoonsa nähden, siinä on ympärisäteilevä kaiutin, koska laitteen muoto on sylinteri. No Bounds Sportin latauspiuha kulkee laitteen mukana pohjassa olevan korkin alla ja laitteessa itsessään on myös mukana hakanen, josta sen voi ripustaa vaikka reppuun. Kätevä peli teinien matkassa, No Bounds Sport kestää hyvin myös likaa ja pölyä.

Liberate Air -truly wireless bluetooth-kuulokkeet ovat myös erittäin mielenkiintoinen tuote House of Marleyltä, ne ovat pienet langattomat bluetooth-kuulokkeet, jotka ovat myös äärimmäisen tyylikkäät, niiden viimeistelyssä on käytetty bambu-puuta – niiden käyttäjäkokemukseen palaamme myöhemmin tässä Sport4me.fi-verkkokaupan blogissa.

-Manu-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go To Top
X