Currency
KengätKengät
pullari
By: Manu Tuppurainen 24.1.2021 0 kommenttia.

Huub-pullari – 4 tapaa säädellä sen kelluttavuutta!

Huub-pullaria voi käyttää usealla eri tavalla uintiharjoittelussa.

Pullari, eli kelluttavasta materiaalista valmistettu kelluke uimarin jalkojen välissä on uimalasien ja uima-asun lisäksi varmasti yksi käytetyimmistä uintiharjoittelun apuvälineistä.

Jalkojen väliin laitettavan poijun tarkoituksena on nostaa uimarin lantiota ylemmäs ja näin saada ja oppia parempi uintiasento.

Pullaria käytetään myös silloin, jos halutaan erityisesti keskittyä käsivetoon ja yläkropan tekniikkaan. Lisäksi poijua voi käyttää myös silloin, kun harjoitellaan uinnissa tärkeää vartalon kiertoa.

Pullarit Uimaliiton testissä

Pulliksia (rakkaalla lapsella on monta nimea) on markkinoilla monenlaisia. Muun muassa Uimaliitto on testannut erilaisia pullareita – ja todennut, että Huubin valmistama Big Buoy 4 on yksi markkinoiden parhaista. Uimaliiton testiin pääset tutustumaan tästä.

Huub Big Buoy 4 -pullis kelluttaa maksimissaan 34 newtonin voimalla, joten sen kelluttavuus on kaksinkertainen kuin monien muiden pullareiden kelluttavuus.

Huub Big Buoy 4:n kelluttavuus vastaa myös Huubin märkäpukujen kelluttavuutta.

Lisäksi Huub valmistaa pienempää Huub Toy Buoy 4 -pullista, jonka kelluttavuus on 23 newtonia – myös enemmän kuin monen muun.

Huub Big Buoy 4 ja Toy Buoy 4 ovat molemmat myös suunniteltu epäsymmetrisiksi, joten kääntämällä niitä eri päin, kelluttavuutta sekä sitä, miten se vastustaa veden mukaan, voi muuttaa.

Nämä alla olevat ohjeet pätevät niin Huub Big Buoy 4:n kuin Huub Toy Buoy 4:n kelluttavuuden säätelyyn.

Näin käytät Huub-pullista

pullari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go To Top
X