Black Friday

Sport4me.fi-verkkokaupan Black Friday on Black Week!

Black Fridayn aikaan kaikki rynnistävät ostamaan itselleen sopivia tuotteita valtavan tarjousmäärän joukosta. Black Fridayta vietämme koko viikon ajan 19.–28.11.2021 – silloin verkkokauppamme Black Friday -tarjoukset tulevat näkyviin tänne.

  • Suurin osa Black Friday -tarjouksistamme ovat voimassa 19.–28.11. välisen ajan.
  • Osa tarjouksista on voimassa lyhyemmän aikaa – tarkista Black Friday -tarjouksemme päivittäin – jos löydät haluamasi tuotteen, suosittelemme sen ostamista heti, sillä tarjous voi olla voimassa vain rajoitetun ajan tai myynnissä olevien tuotteiden määrä on rajattu.
  • Tarjousaikana Sport4me-verkkokaupassa julkaistaan myös uusi tarjouksia – tämänkin vuoksi Black Friday -tarjoukset kannattaa käydä tarkistamassa päivittäin, niin löydät varmasti haluamasi.

Mikä Black Friday?

Black Friday on peräisin Yhdysvalloista. Se on perinteinen joulusesongin avauspäivä ja vähitellen se on vakiinnuttanut asemansa myös Suomessa vuoden kovimpana ostospäivänä.

Black Friday aikaan juuri ennen joulua on mahdollista hankkia parhaat joululahjat ja harrastusvälineet edullisesti, sillä koko Black Weekin ajan verkkokauppamme on täynnä edullisia tarjouksia.

Näytetään 1–15 kaikista 323 tuloksista