Juoksu

Kunnon varusteilla juoksu on miellyttävämpää!

Juoksu on yksi Suomen suosituimmista harrastuksista, sillä sadat tuhannet suomalaiset harrastavat juoksemista viikottain. Juoksu on helppo ja myös edullinen kuntoilumuoto, periaatteessa et tarvitse mitään muuta kuin juoksukengät. Juoksua voit harrastaa, missä vain ja milloin vain.

Juoksemisen hyödyt ja terveysvaikutukset ovat myös erinomaiset, juoksu pitää olla henkistä hyvinvointia, se parantaa hapenottokykyä, kasvattaa lihaskuntoa ja yleiskuntoa.

Juoksemisen aloittamiseen tarvitset juoksukengät, oikeastaan et mitään muuta. Jos tarvitset apua oikeanlaisten juoksukenkien valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa juoksun ammattilaiset auttavat sinua juoksukenkien valinnassa.

Juoksukenkien valinnassa on hyvä ottaa myös kenkien lestin malli, sekä kenkien vaimennus. Lisäksi on hyvä selvittää, tarvitsetko kenties hieman tuetut juoksujalkineet harrastukseesi. Harva tarvitsee pronaatiotuettuja kenkiä, mutta joskus niiden valinta voi olla tarpeellista ja tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti.

Juoksitko kenties poluilla, asfvaltilla vai tarvitsetko talveksi nasta- tai kitkakenkää – nekin löytyvät Sport4me-verkkokaupan laajasta valikoimasta.

Juoksuharrastuksen aloittamiseen voit tarvita myös muita välineitä, kuten paitoja, shortseja sekä mahdollisesti myös kompressiotrikoita ja -shortseja. Valikoimastamme löydät monenlaisia vaatteita ja välineitä juoksuharrastukseen. Esimerkiksi kompressiotrikoot, -säärystimet ja -sukat auttavat siinä, että juoksun aiheuttama lihasvärähtely saadaan niiden ansiosta minimiin, jolloin juoksun lihaksiin kohdistuva rasitus pienenee ja palautuminen myös paranee.

Myös oikeanlaiset juoksusukat ehkäisevät rakkojen ja hiertymien syntymistä.

Ostokset turvallisesti suomalaisesta Sport4me-verkkokaupasta!

Sport4me-verkkokaupasta ostaminen on aina turvallista. Me olemme suomalainen luotettava yrittäjävetoinen verkkokauppa. Jos et ole ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen aina meille – meillä on 30 päivän veloitukseton palautusoikeus! Tutustu tarkemmin palautusehtoihimme verkkokauppamme toimitusehdoissa.

Näytetään 1–15 kaikista 150 tuloksista