Torq-urheiluravinteet

Maineikkaat Torq Fitness -urheiluravinteet ovat nyt täällä!

Torq on brittiläinen lisäravinnesarja, joka on vihdoin myös Suomessa! Torqin tuotteet ovat urheilijoiden kehittämiä – tietysti urheilijoille. Tuotteet ovat tehty kestävyysliikunnan näkökulmasta, mutta monet tuotteet sopivat myös kaikenlaiseen harjoitteluun. Esimerkiksi Torq Bulq -massatuotteet ovat erinomaisia myös lihaskasvatukseen tai laihduttamiseen, voit lukea niistä lisää täältä.

Torq-urheiluravinteissa on kaksi nerokasta systeemiä helpottamassa tuotteiden käyttöä: toinen on Torq Fuelling System, joka helpottaa oikean energiamäärän nauttimisista suorituksen aikana, ilman että energiamääriä tarvitsee laskea erikseen – voit lukea siitä lisää täältä. 

Suorituksen jälkeen kuvaan astuu nelivaiheinen Torq Recovery System, joka tukee oikeaa ruokavaliotasi ja jonka avulla optimoit palautumisesi. Voit lukea Torq Recovery System -palautumistuotteista lisää täältä.

Olemme iloisia, jos valitset Torq-lisäravinteet harjoittelusi tueksi – voit ostaa kaikki Torq-tuotteeet verkkokaupastamme!

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tuote, jossa on tämä logo, on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Näytetään 1–15 kaikista 24 tuloksista