Pyöräily

Pyöräily on hyvää liikuntaa – ja voi sen toki ottaa vakavamminkin!

Pyöräily on ikiaikainen liikkumismuoto. Alunperin polkupyörä keksittiin nimenomaan hyötyliikkumisen näkökulmasta – pyörän välityksien ansiosta liikkuminen paikasta a paikkaan b tuli helpompaa ja nopeampaa.

Nykyään pyöräily on kaikkea, liikkumista paikasta toiseen, hyötyliikuntaa, työmatkapyöräilyä – ja sitten myös sitä vähän vakavampaa menoa, joskus jopa kelloa vastaan.

Nykyään poljetaan maastopyörillä, maantiepyörillä, triathlon-pyörillä tai gravel-pyörillä vapaa-aikana, liikutaan luonnossa tai isketään porukalla maantien kuumaa asfalttia. Triathlon on myös tänä päivänä erittäin suosittu laji ja se on luonut myös pyöräilytarvikkeisiin ja välineisiin ihan oman luokkansa.

Mutta ennen kaikkea pyöräily on hauskaa ja monipuolista luonnossa liikkumista, josta voi nauttia monella tapaa ja monenlaisilla välineillä, itsekseen tai kavereiden kanssa. Ja tietysti pitää fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista huolta.

Polkupyörän käyttö arjessa tulee koko ajan entistä suositummaksi. Työmatkapyöräily on koko ajan suositumpaa ja miksi ei, koska siinä taittaa työmatkan raikkaassa ilmassa samalla saaden päivän urheiluannoksen. Polkupyörä on myös erittäin nopea ja ympäristöystävällinen vaihtoehto yksityisautoilulle tai julkiselle liikenteelle.

Sport4me-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pyöräilytuotteita koko perheelle ja kaikenlaisille harrastajille. Kaikki välineemme, muun muassa erittäin laajan pyöräilykypärävalikoiman löydät osoitteestamme Sport4me.fi.

Autamme myös mielellämme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet pyöräilyyn. Voit olla yhteydessämme asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämiseksi pyöräilyharrastukseesi.

Välineet pyöräilyyn turvallisesti suomalaisesta Sport4me-verkkokaupasta!

Sport4me-verkkokaupasta ostaminen on aina turvallista. Me olemme suomalainen luotettava yrittäjävetoinen verkkokauppa. Jos et ole ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen aina meille – meillä on 30 päivän veloitukseton palautusoikeus! Tutustu tarkemmin palautusehtoihimme verkkokauppamme toimitusehdoissa.

Näytetään 1–15 kaikista 883 tuloksista