Märkäpuvut

Huub-märkäpuvut, uinti- ja triathlonvarusteet Sport4me.fi-verkkokaupasta!

Huub Design on perinteikäs brittiläinen märkäpukujen ja uimavarusteiden valmistaja, joka haluaa luoda parempia tuotteita – tuotteita, missä yhdistyvät tutkimus, tiede ja kokemus.

Team Huubilla on jo neljän vuosikymmenen mittainen kokemus kestävyysurheilusta. Team Huub keskittyy kehitystyössään kokonaan urheilijaan maksimoimalla samalla suorituskyvyn sekä mukavuuden luodakseen parhaat mahdolliset välineet.

Huippunimiä tiimissä

Vaikka Huub-varusteet ovat hyvännäköisiä, ne tehdään muoto, istuvuus ja suorituskyky edellä. Huubilla märkäpukujen tiedetään toimivan, koska urheilijat tietävät kuinka ne toimivat – ja tiede vahvistaa sen.  Huubin asiantuntijat keskittyvät tuomaan tuotteisiinsa huipputeknisiä innovaatioita ja säilyttämään samalla todellisuuden tunteen ja sen saavutettavuuden.

Huub-märkäpuvut, vaatteet, asusteet ja uimalasit ovat monien urheilutähtien yllä: Rion 2016 olympiamitalistit Jonathan ja Alistair Brownlee, Richard Varga (ITU-nopeimman uimarin), olympiakisojen hopeamitalistien Henri Schoeman, paratriathleetit Phil Hogg, Joe Townsend ja olympiavoittaja Jetze Plat käyttävät muun muassa Huubin tuotteita.

Suoraan maahantuojalta

Sport4me.fi -verkkokauppa on myös Huub-tuotteiden Suomen maahantuoja. Meiltä löytyy samanlaista asiantuntemusta maahantuomiamme tuotteita kohtaa, kuin mitä tuotteiden alkulähteiltä Englannista. Meidän kautta saat tarvittaessa myös demomärkäpuvut sovitukseen tai vaikka koeuintiin ennen kuin teet ostopäätöksen.

Näytetään 1–15 kaikista 16 tuloksista