Currency
KengätKengät
Nolla Sport Gear Sanitizer -hajunpoistaja
By: Manu Tuppurainen 2.1.2021 0 kommenttia.

Tehokas hajunpoistaja! – Suomalaiskeksintö hävittää hienhajun urheiluvälineistä ja vaatteista

Nolla Sport Gear Sanitizer -hajunpoistaja tappaa hajunaiheuttajat ja tehoaa myös koronaviruksiin.

Onko kotonasi ongelmana pahaa hajua aiheuttavat treenivälineet ja vaatteet? Kauhealta haisevat jääkiekkovarusteet, lukuisia pinttyneitä treenipaitoja ja juoksukengät, jotka ovat vielä muuten käyttökelpoiset, mutta hajun puolesta ne tekisi mieli laukaista roskikseen.

Hiki ja sen mukana erittyvät aineet ovat yhdistelmä, joka luo erittäin epämiellyttäviä hajuja. Jäädessään erilaisille pinnoille, kuten urheiluvälineisiin ja niiden tekstiilipoimuihin, ne antavat bakteereille erinomaisen kasvualustan. Kosteus edesauttaa mikrobien selviytymistä erilaisissa materiaaleissa ja sen vuoksi urheiluvälineet ovat alttiita ikäville hajuille.

Nolla Sport Gear Sanitizer -hajunpoistaja toimii

Älä laukaise juoksukenkiä roskikseen, vaan ota käyttöön Nolla Sport Gear Sanitizer- hajunpoistaja. Se on tehokas desinfiointisuihke, joka perustuu suomalaisen Nolla-hopeapolymeeriteknologiaan.

Nolla hajunpoistaja
Nolla-hajunpoistaja

Kun Nolla Sports Gear Sanitizer -suihketta suihkutetaan urheiluvälineisiin tai vaatteisiin, se muodostaa tuotteen pinnalle näkymättömän hopeapinnoitteen. Välineisiin muodostuva pinnoite tappaa kaikki sen vaikutuspiiriin jäävät mikrobit. Lisäksi hopeapinnoite jää suojaamaan käsitellyn tuotteen pintaa pidemmäksi aikaa. Tämän käsittelyn ansoista epämiellyttävät tuoksut häviävät urheiluvälineistä.

Nolla Sports Gear Sanitizer soveltuu kaikenlaisten urheiluvälineiden desinfiointiin. Sillä voit käsitellä jääkiekkovarusteet luistimia ja kypäriä myöten, hiihto- ja laskettelumonot, juoksukengät, harjoituskassit ja kaikki, myös treenivaatteet, joista paha haju ei lähde edes pesussa.

Nolla Sport Gear Sanitizer on siitä tehokas, että se tehoaa myös koronaviruksiin (EN14476-standardi). Kaikista hajua aiheuttavista mikrobeista ja bakteereista se tappaa jopa 99,99999 prosenttia.

Käytä hajunpoistajaa näin

  • Suihkuta Nolla Sports Gear Sanitizeria urheiluvarusteisiin, välineisiin tai vaatteisiin.
  • Tarvittaessa voit hangata suihkutettua pintaa, jolloin aine leviää paremmin esimerkiksi tuotteen tekstiilipoimuihin.
  • Anna kuivua.
  • Toista käsittely tarvittaessa.

Nolla Sport Gear Sanitizer on hyvin riittoisaa, yksi pullollinen riittää esimerkiksi koko jääkiekkojoukkueen kypärien käsittelyyn – jopa enempääkin.

Hajunpoistaja on myös tehokasta. Parilla kolmella käsittelykerralla on mahdollista saada hajuttomaksi vuosia pinttyneet varusteet.

Teemu Selänne hajunpoistajan kasvona

Kaikki, ketkä ovat käyneet esimerkiksi jääkiekkojoukkueen pukuhuoneessa, tietävät sieltä leijailevan käsinkosketeltavan tuoksun.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on vakuuttunut Nolla Sport Gear Sanitizerin tehosta – ja hän onkin tuotteen kasvona ja myös Nolla-tuotteita valmistavan yhtiön osakkaana.

Nolla hajunpoistaja

”Urheilu, liikkuminen ja harrastaminen ovat aina olleet mulle ja meidän perheelle erittäin tärkeitä asioita. Sen tiimoilta tietysti tavaroita ja varusteita on joka lähtöön. On äärimmäisen tärkeää, että varusteet pidetään kunnossa ja puhtaina. Nolla Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit varusteista”, Teemu Selänne kertoo innostuneena hajunpoistajasta.

Myös formulatähti Valtteri Bottas on tehnyt yhteistyösopimuksen Nolla-tuotteita valmistavan yhtiön kanssa.

”Olen käyttänyt molempia tuotteita jo pitkään ja ne toimivat fantastisesti. Käsidesi on miellyttävä käyttää ja se on hajuton. Sporttisuihke puolestaan toimii urheiluvarusteisiin mainiosti”, Valtteri Bottas kommentoi yhteistyökumppaninsa lanseeraamista tuotteista.

Hajunpoistajan lisäksi myös käsidesi

Nolla-tuoteperheeseen kuuluu desinfiointisuihkeen lisäksi myös Nolla-käsidesivaahto, joka on alkoholiton ja tehokas käsidesi.

Nolla-käsidesivaahto
Nolla-käsidesivaahto

Nolla-käsidesi koostumukseltaan vaahtomainen, joka jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi eikä tahmaa. Se sopii pitkäkestoiseen käyttöön pitkäaikaisen suojansa ansiosta. Nolla on nopeavaikutteinen, riittoisa ja kosteuttava, mutta se antaa myös pitkäkestoisemman suojan, kuin perinteiset käsidesit, koska siinä ei ole iholta haihtuvaa alkoholia.

Nolla-tuotteilla on myös Avainlippu-merkki, sillä Sport Gear Sanitizer -hajunpoistajan aktiiviaine valmistetaan Suomessa ja Nolla-käsidesi on valmistettu Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go To Top
X