Arena Cobra Core Mirror Swipe -uimalasit

59,95

Arena Cobra Core Mirror Swipe on uimalasit, jotka ei hurru, siinä on kokonaan uusi huurtumaton Swipe antifog- käsittely.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 003251530 Osastot: ,

Arena Cobra Core Mirror Swipe -uimalasit

Arena Cobra Core Mirror Swipe on uimalasit, jotka ei hurru, siinä on kokonaan uusi huurtumaton Swipe antifog- käsittely. Normaalisti uintilasien linssien sisäpintaa ei suositella näpelöitäväksi sormin, mutta Arena-lasien Swipe antifog -käsittely nimenomaan aktivoidaan yhdellä peukalon liikkeellä lasin sisäpinnalla.

  • Huippulasit, laaja näkökenttä, erityisesti ulkokäyttöön.

Lasien linssissä on uusi, erittäin pitkäikäinen Swipe antifog -käsittely, joka kestää jopa kymmenen kertaa pidempään kuin perinteinen huurtumisenestokäsittely.

Arena Cobra Core Mirror Swipe -lasit on entistä nopeampi, se on kevyt ja erittäin hyvin istuva kilpauimalasi Arenalta.
Lasi, joka asettaa jälleen uuden standardin kilpauimalaseille. Cobra Core Mirror Swipe on todella matalaprofiilinen ja laajalla näkökentällä oleva laadukas peilipintainen UV-suojattu polykarbonaattilinssi. Lisäksi laseissa on huippulaadukas Japanissa valmistettu TPE-tiiviste, joka tuo mukavuutta käyttäjälle. Kaksiosainen silikonihihna sekä useita vaihdettavia nenäsiltoja, joilla lasin istuvuus saadaan yksilöllisesti sopivaksi jokaiselle kasvotyypille.

  • Linssin sävy savu.
  • FINA-hyväksytty.

Löydät kaikki verkkokauppamme uimalasit täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arena Cobra Core Mirror Swipe -uimalasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.