Blackroll Needleroller -piikkirulla

49,90

Blackroll Needleroller -piikkirulla tuo ihan uudenlaista vivahdetta kehonhuoltoon. Piikkirulla stimuloi ihoa ja saa pinnallisen verenkierron hyvin käyntiin.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 384 Osastot: ,

Blackroll Needleroller -piikkirulla

Blackroll Needleroller -piikkirulla tuo kehonhuoltoosi aivan uutta vivahdetta.

Blackroll Needle Rollerilla saat erilaista ärsykettä pinnallisille lihaskalvoille, josta on paljon erilaisia hyötyjä: vilkastunut verenkierto, yhdistettynä syvien kudoksien käsitteluun Needlerollerin avulla saadaan edistettyä kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja se on myös loistava väline vilkastuttamaan akupunktio-alueita.

Blackroll Needleroller toimii myös krooniseen kipuun, sen avulla on mahdollista katkaista kivun kierre.

Tuotetta käyttäessä säätelet itse painetta, mitä käytät käsittelyssä. Rullaile ihosi pintaa edestakaisin – näin ollen stimuloit ihon vapaita hermopäitä, jotka toimivat kipureseptoreina. Blackroll Needle Roller on myös hyvä väline valmistella iho ja lihaskalvot Blackroll-foamrullausta varten.

Henkilökohtaisessa käytössä Blackroll Needlerollerin puhdistamiseen riittävät vesi, saippua ja harja. Neulojen metalli on valittu myös sillä perusteella, millä saadaan paras stimuloiva efekti, joten metalli ei ole ruostumatonta. Siksi kuivaa tuote pesun jälkeen huolellisesti hiustenkuivaajalla. Mikäli käytät Blackroll Needlerolleria ammattikäytössä, otathan huomioon alalla vallitsevat hygieniaan liittyvät ohjeistukset.

Kaikki Sport4me-verkkokaupan hyvinvointiin ja lihashuoltoon tarkoitetut Blackroll-tuotteet löydät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Blackroll Needleroller -piikkirulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.