Blackroll Recovery Pillow -tyyny

89,90

Blackroll Recovery Pillow -tyyny on pieni, kätevä ja kevyt tyyny, jonka rullaat vaikka matkalaukkuun rullalle – voit ottaa sen matkalle mukaan, nukut hyvin missä vain ja milloin vain.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 383 Osasto:

Blackroll Recovery Pillow -tyyny

Blackroll Recovery Pillow -tyyny on kehitetty varmistamaan optimaaliset unet missä tahansa Blackroll Recovery Pillow -tyyny ei ole ainoastaan kooltaan pieni, kätevä ja kevyt, vaan se on myös rullattava, jolloin se ei vie tilaa esimerkiksi matkalaukusta. Koska se on kätevä ottaa mukaan, nukut hyvin missä vain ja milloin vain.

Blackroll Recovery -tyynyn koko on vain 50 cm x 30 cm ja tämän ansiosta saat tyynyn helposti rullalle ja mukaasi, missä ikinä liikutkin. Tiedämmehän, että vieras tyyny vieraassa paikassa vaikuttaa uneen, mutta omalla tyynyllä pystyt varmistamaan palauttavan unen laadun missä tahansa. Vältät myös niskakivut, kun nukut omalla tyynylläsi.

Blackroll Recovery -tyynyn elastinen, hengittävä korkealaatuinen memory foam varmistaa sen, että tyyny palaa takaisin muotoonsa rullasta avauksen jälkeenkin. Tyynylle on myös hygieeninen oma likaa hylkivä kantokassi, jonka voi pestä, kuten myös tyynyn tyynynpäällisen pesuaineella 40 asteessa.

Elastisen materiaalin ja muotoilunsa ansiosta Blackroll Recovery -tyyny mahdollistaa myös sinun luonnollisen nukkumisasennon. Nukuitpa selälläsi, vatsallasi tai kyljelläsi, tyyny tukee sinun niska-hartia -aluetta ja suojaa lihaksiasi. Tyynyn muotoillut reunat ja  korkeuserot mahdollistavat eri asennot.

Tyynyn ergonominen niskapuolen muotoilu ja päälle muokattu syvennys ovat erityisen sopivia selällään nukkujille, koska pää pääsee laskeutumaan keskelle tyynyä pehmeästi ja niska on samalla hyvin tuettu. Kyljellään nukkujat pystyvät hyödyntämään kaarevaa ja jokseenkin kovempaa kohtaa tyynystä. Tyynyn taka-osa toimii loistavasti vatsallaan nukkujille.

Löydät kaikki Blackroll-kehonhuoltotuotteet hyvinvointiin ja liikuntaan Sport4me-verkkokaupastamme täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Blackroll Recovery Pillow -tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.