Camelbak Chute Mag -juomapullo

22,9026,90

Camelbak Chute Mag -juomapullo on magneettisella korkilla varustettu, jolloin se mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 329 Osastot: ,

Camelbak Chute Mag -juomapullo

Camelbak Chute Mag on tyylikäs juomapullo magneettisella korkilla, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi.

Camelbak Chute Mag on suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan, olit sitten työpöydän ääressä tai liikkumassa kaupungilla tai luonnossa. Pullo on kapea ja käteen istuva malli, joka soveltuu myös useimpiin autojen ja veneiden mukitelineisiin.

Camelbak Chute Mag -juomapullon korkki on helppo avata kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Pullon rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Camelbak Chute Mag -pullon juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä.

Camelbak Chute Mag -pullon suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Pullo soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa vain korkki avaamalla. Materiaali iskunkestävää BPA, BPS ja BPF-vapaata Tritania. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Löydät kaikki Sport4me.fi-urheilukaupassa olevat Camelbak-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Camelbak Chute Mag -juomapullo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *