Camelbak Crux Reservoir -juomasäiliö, 2 l

49,95

Camelbak Crux Reservoir -juomasäiliö on helposti täytettävä, helposti puhdistettava sekä kuivattava juomasäiliö – saat siitä yhdellä imaisulla 20 prosenttia enemmän juotavaa, 1–2 tuntia hallittua nesteytystä ergonomisesti.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 1229001002 Osastot: , , , ,

Camelbak Crux Reservoir -juomasäiliö, 2 l

Camelbak Crux Reservoir -juomasäiliö on helposti täytettävä, helposti puhdistettava sekä kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö – saat siitä yhdellä imaisulla 20 prosenttia enemmän juotavaa.

Camelbak Crux Reservoir tarjoaa 1–2 tuntia hallittua nesteytystä ergonomisesti. Se on ideaalinen treenaukseen sekä suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä.

Camelbak Crux Reservoir -juomasäiliössä on pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä on myös automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä.

Lisäksi juomasäiliössä on helppokäyttöinen On-off -venttiili tipattomalla suukappaleella.
Juomasäiliön materiaali on polyuretaani, polypropeeni ja silikonia, joten se on valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja. Lisäksi säiliössä on HydroGuard-antimikrobipinta.

Säiliössä on myös suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko, joka mahdollistaa säiliön täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta säiliön puhdistus on myös nopeaa.

Säiliön toimitus valmiiksi kasattuna sisältää: Crux-juomasäiliö, 11 mm halkaisijalla olevan PureFlow-juomaletku QuickLink-pikakiinnikkeellä, On-off -venttiilillä sekä Big Bite Valve -suukappaleella. Juomasäiliössä on peräti 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Saatavilla kolme eri kokoa: 1,5 l, 2 l ja 3 l.

Katso täältä kaikki Sport4me-verkkokaupan valikoimissa olevat Camelbak-tuotteet.

Juomasäiliön puhdistus

Puhdista ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Juomasäiliön puhdistus:
1. Täytä säiliö puolilleen lämmintä vettä ja mietoa tiskiainetta.
2. Sekoita tiskiainevesi ravistamalla säiliötä.
3. Nosta säiliö ylös, jolloin juomaletku ja Big Bite -suukappale jäävät säiliön alapuolelle.
4. Purista suukappaletta ja anna nesteen valua letkun ja suukappaleen kautta ulos.
5. Pesun jälkeen, huuhtele säiliö ja letku tiskiaineesta.
6. Valuta loput vedet pois säiliöstä. Säiliö on käyttövalmis.
7. Juomasäiliön mennessä säilytykseen, anna säiliön kuivua käyttäen suuaukon ympäriltä löytyviä Reservoir Dryer? -siivekkeitä. Näin säiliöön ei jää kosteutta. (Saatavilla lisävarusteena)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Camelbak Crux Reservoir -juomasäiliö, 2 l”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.