Camelbak Eddy+ -juomapullo, 0,75l

19,95

Camelbak Eddy+ on yhdellä kädellä avattavalla, tipattomalla Camelbak New Bite Valve suukappaleella varustettu, useimpiin mukitelineisiin soveltuva juomapullo. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 330 Osastot: , ,

Camelbak Eddy+ -juomapullo, 0,75l

Suosittu Camelbak Eddy on nyt Eddy+! Pullon pillin ja korkin kiinnityskohdat ovat kauttaaltaan erittäin hyvin tiivistetyt. Pullo on myös yhdellä kädellä avattava sekä tipattomalla Camelbak New Bite Valve -suukappaleella varustettu. Camelbak Eddy+ sopii useimpiin mukitelineisiin, se on suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

Camelbak Eddy+:n suuremman veden virtaaman tarjoava suukappale taittuu kuljetuksen ajaksi suojaan sulkien samalla pullon tiiviiksi eikä juomaa läiky ympäriisä. Pulloa voidaan käyttää juodessa pystyasennossa, jolloin pullo ei tule näkökentän eteen ja se on turvallinen käyttää esimerkiksi autolla ajaessa, kun pullo ei tule näkökenttään eteen. Sisäosan pilli on irrotettavissa, jolloin sitä voidaan käyttää muissakin asennoissa.

Suukappale ja pilli ovat vaihdettavissa. Integroitu reilunkokoinen kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta myös helpompaa.

Camelbak Eddy+ on valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Pullon materiaali iskunkestävää BPA-vapaata Tritania. Eddy+ on helppo puhdistaa käsin tai astiankonepesussa.

Pullossa on myös universal-kierre, joten ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopivat myös useimmat vedenpuhdistajat.

Pulloon vaihdettavissa myös Chute Mag Cap- ja Hot Cap -korkit.
Korkeus 23,5 cm. Pohjan halkaisija 7,5 cm. Paino 170 g.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Lisävarusteet:
CamelBak Eddy+ Bite Valves & Straws 2 kpl vaihtosuukappale ja 2 kpl vaihtopilliä (1766101000)

Löydät kaikki Sport4me.fi-urheilukaupassa olevat Camelbak-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Camelbak Eddy+ -juomapullo, 0,75l”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.