Camelbak Toro Protector 14L -pyöräreppu selkäpanssarilla, Dry Forest

189,95

Camelbak Toro Protector on minimalistinen reppu selkäpanssarilla. Reppu on suunniteltu erityisesti maastopyöräilyyn, mutta soveltuu myös moottori- ja enduro-pyöräilyyn.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 1549301900 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Camelbak Toro Protector 14L -pyöräreppu selkäpanssarilla, Dry Forest

Camelbak Toro Protector 14L -pyöräreppu selkäpanssarilla on minimalistinen reppu vauhdikkaisiin urheilulajeihin, joissa vaaditaan koko selän kattava suojaus.

Kevytrakenteisessa T.O.R.O-repussa on EN 1621-2 Level 2 -tason standardinmukainen PPE eli selkäpanssari reppuun integroituna. Toro-reppu on suunniteltu erityisesti maastopyöräilyyn ja sen alalajeihin, mutta se soveltuu erittäin hyvin myös moottori- ja enduro-pyöräilyyn, lasketteluun tai mihin tahansa muuhun urheilulajiin, jossa liikkuja haluaa samasta repusta sekä selkäsuojan, kantovälineen ja juomasäiliön.

Camelbak Toro Protector 14L -reppu sopii aloittelevalle harrastajalle, joka hakee kevyempää ratkaisua selkäpanssarille ja repulle.

Selkäpanssari läpäisee vaativimman CE-testin EN 1621-2 Level 2. Kyseisessä testissä 5 kilon paino pudotetaan suojan päälle 1 metrin korkeudesta. Sen jälkeen iskusta jäljelle jäänyt voima mitataan. Standardin vaatimus on max. 9kN, joka alitetaan Toro-repussa reilusti, jolloin se on hyväksytty suojaksi myös moottoripyöräilyssä.

Selkäpanssarin materiaalina on monikerroksinen umpisolumuovi, se vaimentaa tehokkaasti iskut ja hajauttaa niiden energian koko selkäsuojan alueelle. Panssari on kevyt, pehmeä, eikä ime kosteutta ja pysyy joustavana myös pakkasella. Suojan saa irrotettua repusta tai vaihtoehtoisesti reppu-osan saa irroitettua, jolloin käyttäjä voi kuljettaa mukanaan pelkkää panssaria.

Repussa on kaksi rintaremmiä, niiden korkeus on portaattomasti säädettävissä. Näin reppu pysyy paikallaan myös tilanteissa, jolloin selkäpanssarin suojaa todella tarvitaan. Repun viillekkeissä on kaksi kiinnikettä juomaletkulle, pikaliittimissä kypärän kuljetusmahdollisuus ja tarviketasku, johon mahtuu työkalut, pumppu sekä varavaatetus.

Löydät kaikki Sport4me.fi-urheilukaupassa olevat Camelbak-tuotteet täältä.

Paino 0,85 kg
Lisätiedot

Tilavuus 14L + 3L vesisäiliö (CamelBak Crux 3L 1228401003 hankittava erikseen).
Selkäosan pituus: M/L 43-53 cm .
Materiaalit: 420D Oxford Nylon, 210D HD Nylon Oxford Palin Weave.
Paino: 840g

Heijastinnauhat viillekkeissä.

Repulla on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Camelbak Toro Protector 14L -pyöräreppu selkäpanssarilla, Dry Forest”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.