Coach4me-juoksuanalyysi

99,00

Coach4me-juoksuanalyysissa 4me-valmentaja mittaa Runscribe-antureita käyttäen juoksuaskeleesta juoksun kannalta merkittävät asiat: iskutuksen ja jarrutuksen kuormituksen, pronaatio/supinaatio, askelpituus, askeltiheys, askellustyypin (kanta-, keski- vai päkiä-askellus), askeleen kontaktiaika, lentovaiheen kesto, voima ja sekä symmetria.

class: 0

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

- +
Tuotetunnus (SKU): 279 Osastot: , ,

Coach4me-juoksuanalyysi

Coach4me-juoksuanalyysissa 4me-valmentaja mittaa Runscribe-antureita käyttäen juoksuaskeleesta juoksun kannalta merkittävät asiat: Iskutuksen ja jarrutuksen kuormitus, pronaatio/supinaatio, askelpituus, askeltiheys, askellustyypin (kanta-, keski- vai päkiä-askellus), askeleen kontaktiaika, lentovaiheen kesto, voima ja sekä symmetria.

Mittauksen tukena on myös videokuvaus, jonka avulla analysoimme tekniikkaa sekä juoksuasentoa.

Mittauksesta saatujen tietojen avulla, voimme lähteä parantamaan juoksua kohti taloudellisempia, nopeampia ja turvallisempia kilometrejä.
Coach4me-juoksuanalyysi auttaa sinua saamaan juoksusi uudelle tasolle!

Näin Coach4me-juoksuanalyysi tehdään:

Analyysi tehdään joko juoksuradalla tai juoksumatolla.

Juoksuanalyysissa juostaan neljä osuutta. Ensimmäisenä juostaan kalibrointiosuus, joka on 400 m ja itse juoksuosuudet ovat radalla tehtynä joko 400 m tai 800 m ja vastaavasti matolla tehtynä 3 min tai 5 min. Osuuden pituus riippuu juoksijan tasosta.

  1. Kalibrointi kevyt hölkkävauhti.
  2. juoksu peruskestävyysvauhti (PK1) .
  3. juoksu vauhtikestävyysvauhti (VK1) / kisavauhti.
  4. juoksu maksimivauhti.

Jokainen juoksuosuus tallennetaan erikseen omaksi tiedostoksi sekä jokainen osuus videokuvataan, jotta voidaan verrata, mitä eri vauhdeissa askelluksessa ja tekniikassa tapahtuu. Osuudet analysoidaan lopuksi kaikkien osuuksien jälkeen.

Testattava saa analyyseista palautteen ja vinkit, kuinka lähteä kehittää tekniikkaansa taloudellisemmaksi.

Juoksijalle lähetetään sähköpostiin PDF-tiedostot analyysista ja ohjeet, kuinka analyysia tulkitaan sekä kuvatut videotiedostot.

Tutustu muihin hyvinvointipalveluihin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Coach4me-juoksuanalyysi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *