Colting Swimrun SR03 -märkäpuku miehille

449,95

Colting Swimrun SR 03 -märkäpuku miehille on erittäin ohut ja joustavat märkäpuku, se antaa erinomaisen liikkuvuuden ja toimintakyvyn kaikissa olosuhteissa.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Colting Swimrun SR03 -märkäpuvun kokotaulukko, miehet

Colting Swimrun SR03 -märkäpuku miehille

Colting Swimrun SR03 -märkäpuku on vain 1,5 mm paksu kaikista paneeleistaan, lukuun ottamatta kylkipaneeleita, jotka ovat vieläkin ohuemmat, vain 0,8 mm.

Tämä tekee SR03 -puvusta yhden markkinoiden ohuimmista. Puvussa on käytetty korkealaatuista japanilaista neopreenia; Yamamotoa. Se antaa puvulle erinomaiset ominaisuudet, pitää sinut lämpimänä ohuudestaan huolimatta, sillä Yamamoto on 99,7 % vettä läpäisemätöntä. Yamamoto 39- ja 40-soluja käytetään maksimaaliseen heikkouteen. Neopreenin tiukka rakenne tarkoittaa myös märkäpuvun käyttöä, kuten muutkin materiaalit voivat tehdä.

Märkäpuvun lahkeiden ulkopuolella paneeli on vain  0,8 mm paksu, jolloin liikkuvuus juoksun aikana on parasta mahdollista. Muutenkin puku tarjoaa äärimmäisen hyvän liikkuvuuden, niin uinnissa kuin juostessakin.

SR03 on varustettu kahdella vetoketjulla. Yksi iso vetoketju edessä, jotta ilman vaihtuvuus puvun sisällä olisi juoksemisen aikana mahdollisimman runsasta. Lisäksi yksi lyhyt vetoketju takana maksimaalisen ilmanvaihdon saavuttamiseksi Swimrunrace-tilassa ilman, että joudutaan ohjaamaan märkäpukua alas vyötärölle. Vetoketjut ovat korkealaatuisia, YKK-vetoketjuja.

  • Vain 1,5 mm paksua Yamamoto-neopreeniä, lahkeiden sivupaneelit vain 0,8 mm.
  • Märkäpuvussa on myös erityinen Power Thigh -verkkotasku, johon voit laittaa lisäkellukkeen säätääksesi omaa uintiasentoasi paremmaksi. Mukana tulee kolme eri paksuista kelluketta, joista voit valita suosikkisi.
  • Tasku energioita ja muita tarvikkeita varten.
  • Tiukka ja napakka istuvuus, jolloin puku ei hörpi vettä sisään uidessa.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Colting-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colting Swimrun SR03 -märkäpuku miehille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.