Crankbrothers -klossit 10° irroituskulmalla

25,90

Easy release 10° -klossit. Erittäin helposti lukosta irtoavat klossit. Sopivat lukkopolkimia ensikertaa käyttäville. Yhteensopiva kaikkiin Crankbrothers polkimiin.

Toimitus 3-7 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Crankbrothers -klossit 10° irroituskulmalla

Crankbrothersin klossit 10° irroituskulmalla sopii pyöräilijälle, joka on ensikertaa lukkopolkimilla. 10° asteen irroituskulmalla kenkä irtoaa lukosta erittäin helposti ja niin sanottu paniikki-irroituskin onnistuu, eli repäiset vain kengän irti polkimesta.

Valikoimasta löytyy joko 0° tai 6° asteen vapaaliikkuvuudella (float) varustetut klossit. Vapaaliikkuvuudella tarkoitetaan jalan sivuttaisliikettä ilman että klossi irtoaa lukosta. 0° astetta ei mahdollista lainkaan jalan vapaata liikkumista, kun taas 6° mahdollistaa jo huomattavasati enemmän.

Suosittelemme 6° liikkuvuudella varustettua klossia, jos ajat paljon maastossa, jossa jalan asento polkimella elää paljon maaston ja kuskin asennon mukaan. 0° liikkuvuus sopii vastaavasti hyvin maantiepyöräilyyn, jossa asento on enemmän staattinen ja tarvitset voimantuottoon varmuutta.

Täältä löydät Crankbrothers-polkimien valikoimamme 

 

 

Tekniset tiedot

Irroituskulma 10°
Vapaaliike (float) 0° – 6°
sisältää: kiinnitysruuvit, sovituspalat (shims)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Crankbrothers -klossit 10° irroituskulmalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.