Elite Arion Mag -harjoitusvastusrullat

319,95

Elite Arion Mag -harjoitusvastusrullat on erittäin kevyet, mutta tukevat rullat.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): EL0100550 Osastot: ,

Elite Arion Mag -harjoitusvastusrullat

ARION MAG on modernit ja tehokkaat rullat, joka optimoi harjoitukset kolmella integroidulla magneettisella vastuksella. Maksimiteho tällä vastuksella on jopa 520 wattia!

Elite Arion Mag -harjoitusvastusrullien muita vahvuuksia ovat helppokäyttöisyys, erinomainen suorituskyky ja korkea luotettavuus.

Käyttämällä Misuro B + -anturia ARIONistasi voi tulla yhteensopiva ELITE My E-Trainingin kanssa (1 kuukauden ilmainen tilaus). Tämän avulla hallitset harjoitusta seuraamalla tehoa, poljinnopeutta, sykettä, nopeutta, aikaa ja etäisyyttä.

Lisäksi se tekee siitä yhteensopivan muiden sisäpyöräilyalustojen kanssa (jotka vaativat yleensä maksullisia tilauksia), kuten TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap ja monet muut.

Arion on kevyt ja helppo kuljettaa, se on nopeasti ja helposti taitettava yhdellä yksinkertaisella liikkeellä, joten se vähentää tilantarvetta 50%, kun sitä ei käytetä.

ARION on yhteensopiva sekä maantie- että maastopyörärenkaiden kanssa. Eturulla on säädettävissä 10 eri asennossa, mikä mahdollistaa täydellisen yhteensopivuuden käyttämäsi pyörän rungon kanssa.

ARIONissa on paraboliset rullat, joiden halkaisija on 85 mm keskellä ja 100 mm päissä, tämä auttaa tasapainottamaan pyörää. Pyörä on jatkuvasti suunnattu rullan keskelle, mikä helpottaa polkemisen tasaisuutta ja pyörää.

Maksimi käyttäjän paino < 115 kg.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Elite-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elite Arion Mag -harjoitusvastusrullat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.