Elite Novo Force -harjoitusvastus, matto ja pyörän pidike

199,95

Elite Novo Force -harjoitusvastuspaketin mukana tulee myös matto ja pyörän pidike, täydellinen paketti siis!

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): EL0111324 Osastot: ,

Elite Novo Force -harjoitusvastus, matto ja pyörän pidike

Elite Novo Force -harjoitusvastus on tehokkaasti toimiva klassinen kotitraineri. Siinä on erittäin kompakti magneettinen vastusyksikkö. Sen muotoilu on uudistettu muihin luokkansa malleihin verrattuna, ja siinä on tukeva runko ja erittäin innovatiivisia ominaisuuksia. Tämän paketin mukana tulee myös matto harjoitusvastuksen alle sekä etupyörän pidike, paketti on siis valmis!

Novo Forcessa on magneettinen vastusyksikkö, jossa on 8 tasoa, jotka voidaan asettaa käytännöllisen ohjaustankoon kiinnitettävän valitsimen avulla. Uusi 8-vastustasojärjestelmä tarjoaa laajan valikoiman tehoa. Näin pyöräilijä voi valita laajan valikoiman harjoituksia, jotka vaihtelevat ketteryydestä tehopohjaiseen jopa pienellä nopeudella.

Ei enää tylsää harjoittelua! NOVO FORCE on myös yhteensopiva My E-Trainingin ja kolmansien osapuolten sovellusten kanssa

  • MISURO B + -anturi käsittelee nopeus- ja poljinnopeustiedot ja lähettää ne yhteensopiviin sovelluksiin / laitteisiin / tietokoneisiin.

Rulla, jossa polkupyörän rengas lepää, on valmistettu Elastogel -materiaalista, joka on ainutlaatuinen polyuretaanimolekyyli, jonka Elite on kehittänyt ja testannut rajoittamaan kitkamelua 50% ja vähentämään renkaiden kulumista harjoittelun aikana vielä 20%.

Voit tarkistaa Elite-trainerin yhteensopivuuden pyöräsi kanssa täältä.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Elite-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elite Novo Force -harjoitusvastus, matto ja pyörän pidike”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.