Elite Qubo Fluid -harjoitusvastus

299,95

Elite Qubo Fluid -harjoitusvastus on helppo asentaa Fast Fixing -järjestelmän avulla voit lukita ja avata pyörän yhdellä vivulla.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): EL0121006 Osastot: ,

Elite Qubo Fluid -harjoitusvastus

Elite Qubo Fluid -harjoitusvastuksen Fluid-tekniikka takaa maksimaalisen hiljaisuuden harjoittelun suhteen – se on verrattavissa siihen, kuin olisit tien päällä. Elite Qubo Fluid -trainerin Fluid-yksikössä on 00% enemmän tehoa kuin perinteisessä fluid-trainerissa.

Trainerin vauhtipyörä on täysin upotettu öljyyn, mikä mahdollistaa korkean vastustason saavuttamisen myös pienillä nopeuksilla.

Ei enää tylsää harjoittelua! NOVO FORCE on myös yhteensopiva My E-Trainingin ja kolmansien osapuolten sovellusten kanssa.

  • MISURO B + -anturi käsittelee nopeus- ja poljinnopeustiedot ja lähettää ne yhteensopiviin sovelluksiin / laitteisiin / tietokoneisiin

Rulla, jossa polkupyörän rengas lepää, on valmistettu Elastogel -materiaalista, joka on ainutlaatuinen polyuretaanimolekyyli, jonka Elite on kehittänyt ja testannut rajoittamaan kitkamelua 50% ja vähentämään renkaiden kulumista harjoittelun aikana vielä 20%.

Ainutlaatuinen Crono -kompassijärjestelmä, jonka ELITE on suunnitellut ja kehittänyt vuosien varrella, simuloi uskollisesti pyörän käyttäytymistä tiellä.

Voit tarkistaa Elite-trainerin yhteensopivuuden pyöräsi kanssa täältä.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Elite-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elite Qubo Fluid -harjoitusvastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.