Elite Quick Motion -harjoitusvastusrullat

389,95

Elite Quick Motion -harjoitusvastusrullat on varustettu kelluvalla järjestelmälla, joka auttaa tasapainoa harjoittelun aikana.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): EL0162001 Osastot: ,

Elite Quick Motion -harjoitusvastusrullat

Elite Quick Motion -harjoitusvastusrullat on Eurobike Gold -palkinnon voittaja vuonna 2016.

“Erinomainen harjoituslaite: tämä kestävä ja hyvin suunniteltu muotoilu ja sen erinomaiset vapaasti pyörivät rullat taittuvat äärimmäisen tilaa säästävään muotoon. Lisäksi sen hiljainen käyttö on mukavaa hermoille.”

(Eurobike Gold Award 2016)

Kelluva järjestelmä helpottaa rullilla ajamista, koska se absorboi äkilliset liikkeet, jotka ovat tyypillisiä ensimmäisellä kerroilla ja liikkeelle lähtiessä. Joten muutamassa minuutissa kuka tahansa voi treenata tämän tyyppisellä kotitrainerilla.

Kelluva järjestelmä tekee myös pyörästä nousemisen turvallisemmaksi.

Quick Motion on kevyt ja helppo kuljettaa, se on nopeasti ja helposti taitettava yhdellä yksinkertaisella liikkeellä, joten se vähentää tilantarvetta 50%, kun sitä ei käytetä.

Quick Motion avulla voit suunnitella monenlaisia ​​harjoituksia. Vastuksessa on innovatiivinen magneettinen vastusyksikkö, jonka avulla voit simuloida sekä tasaista maastoa että rinteitä. Voit valita 3 erilaista vastustasoa sen käytännöllisellä säätimellä rullan rungossa ja yhdessä pyörän vaihteenvalitsimen kanssa voit suorittaa monenlaisia ​​harjoituksia.

Käyttämällä Misuro B + -anturia ARIONistasi voi tulla yhteensopiva ELITE My E-Trainingin kanssa (1 kuukauden ilmainen tilaus). Tämän avulla hallitset harjoitusta seuraamalla tehoa, poljinnopeutta, sykettä, nopeutta, aikaa ja etäisyyttä.

Lisäksi se tekee siitä yhteensopivan muiden sisäpyöräilyalustojen kanssa (jotka vaativat yleensä maksullisia tilauksia), kuten TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap ja monet muut.

Maksimi käyttäjän paino < 115 kg.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Elite-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elite Quick Motion -harjoitusvastusrullat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.