Elite Tuo -harjoitusvastus

429,95

Elite Tuo -harjoitusvastus on muotoilultaan kompakti, ja se on luotu yhteistyössä Adriano Designin kanssa.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): EL0192001 Osastot: ,

Elite Tuo -harjoitusvastus

Elite Tuo -harjoitusvastus on interaktiivinen pyörillä varustettu hometrainer, jossa on automaattinen vastuksen säätö. Se on luotettava tekninen kumppani, joka on suunniteltu sopimaan saumattomasti myös kotisi sisustukseen.

Tuo on hillitty ja erottuva myös silloin kun et käytä sitä. Tässä hometrainerissä on vankka ja kompakti rakenne, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista: alumiiniyksikkö, teräsrunko ja pyökkijalat, yksi sisustuksen kauneimmista, tukevimmista ja vankimmista materiaaleista. Pyökki ei ole vain ulkonäköä, vaan se on myös täydellinen vaimentamaan iskuja harjoittelun aikana ja takaamaan suuren vakauden.

Tuo on myös kevyt ja helppo kuljettaa. Säilytettynä hometrainer on todella pienikokoinen, joten voit sijoittaa sen mihin tahansa kotiisi tai toimistoosi, ilman että se häiritsee.

Samaan aikaan tämä hometrainer on erittäin vakaa, kun harjoittelet polkupyörälläsi: liukumatonta kumijalkaa lukuun ottamatta Tuo sisältää nopean kiinnityksen lukitusjärjestelmän – käytännöllisellä vivulla voit kiinnittää ja irrottaa polkupyörän yhdellä nopealla liikkeellä.

 

 

Tuo on myös hiljainen. Rulla, jossa polkupyörän rengas lepää, on valmistettu Elastogel -materiaalista, joka on ainutlaatuinen polyuretaanimolekyyli, jonka Elite on kehittänyt ja testannut rajoittamaan kitkamelua 50% ja vähentämään renkaiden kulumista harjoittelun aikana vielä 20%.

Tuon vahvuus on sen runko – se mahtuu myös isommat pyörät. Voit asentaa pyörät, joiden koko on 26″–29”.

Yhteensopivuus

  • Mukana kaikki tarvittavat sovittimet 130 x 5 mm:n polkupyörien asentamiseen pikalukituksella, jopa polkupyöriin, joissa on Boost 148 x 12 mm -akseli.
  • Tuo lähettää teho-, nopeus- ja poljinnopeustietoja, ja sitä voidaan hallita My E-Training -ohjelmistolla (12 kuukauden ilmainen tilaus) tai muilla sisäpyöräilypalveluilla kuten Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap ja paljon muuta.

Voit tarkistaa Elite-trainerin yhteensopivuuden pyöräsi kanssa täältä.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Elite-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elite Tuo -harjoitusvastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.