Fizik Antares R1 Open -pyöräilysatula

189,95

Fizik Antares R1 Open -pyöräilysatula keskihalkiolla varustettu satula, joka on loistovalinta maantiepyöräilyyn!

Toimitus 3-7 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Fizik Antares R1 Open -pyöräilysatula

Fizik Antares R1 Open -pyöräilysatula on suorituskykyinen pyöräsatula, jossa on keskileikkaus, hiilivahvisteinen nylonkuori ja Microtex-päällinen, täydellinen pyöräilijöille, jotka haluavat keskikokoisen satulaprofiilin.

Anatomisen leikatun muodon ja edistyneen teknologian, materiaalien ja käsityön ansiosta Antares R1 Open on suorituskykyinen maantiesatula pyöräilijöille, jotka haluavat keskikokoisen satulaprofiilin ja leikkauksen paineen ja tunnottomuuden välttämiseksi.

Antares on suunniteltu kuskeille, joilla on keskikokoinen kehon joustavuus ja alhainen lantion kierto polkemisen aikana. Antares on neutraaliprofiilinen satula, jossa on tukea ja joustavuutta, jotta voit liikkua löytääksesi voimapisteesi ja ylläpitääksesi mukavuutta.

Antares R1 Openissa on komposiittihiilivahvistettu nailonkuori ja kevyt, vahva, punottu hiilikisko. Siistin, kestävän Microtex-suojuksen alla oleva Comfort Core -vaahtomuovikerros tarjoaa mukavuutta, ja sitä parantaa täydellinen anatominen leikkaus, joka estää ratsastajan herkän pehmytkudoksen painamisen ja varmistaa, että kaikki paino tuetaan oikein satulan koko pinnalla.

Kuten kaikki suorituskykyiset fysiikan maantiesatulat, Antares R1 Open on kevyt, joustava ja ketterä. Se on suunniteltu ammattilaisille, ammattilaisille ja ammattilaisten kilpaillessa. Anatomisen leikatun muodon ja edistyneen teknologian, materiaalien ja käsityön ansiosta Antares R1 Open on johtava suorituskykyinen maantiesatula ratsastajille, jotka haluavat keskikokoisen satulaprofiilin ja leikkauksen paineen ja tunnottomuuden välttämiseksi.

Saatavana tavallisena ja leveänä kokona.

  • Avoin keskileikkaus
  • Kuori: Hiilivahvistettu nailon
  • Kiskot: 7×10 mm hiilipunottua
  • Kansi: Microtex
  • Integroitu Clip System -yhteensopiva

Normaali koko:

  • Mitat: 276 x 141 mm- Paino: 185 g

Leveä:

  • Mitat: 276 x 153 mm
  • Paino: 190 g

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Fizik-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fizik Antares R1 Open -pyöräilysatula”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.