Garmin Edge 1030 -GPS-pyörätietokone

469,95

Garmin Edge 1030 -GPS-pyörätietokoneen avulla ajat pidempään ja tehokkaammin – ja säilytät samalla yhteytesi. 

Tuotetta ei enää saatavilla, korvaava tuote Garmin Edge 1030 Plus.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 258 Osastot: , ,

Garmin Edge 1030 -GPS-pyörätietokone

Garmin Edge 1030 -pyöräilytietokoneessa on suosioon perustuva Trendline-reititys – se hyödyntää miljardien ajokilometrien tietoja ja näyttää parhaat reitit niin tiellä kuin maastossa. Edge 1030 -laitteen avulla voit ajaa entistä mukavammin – kilpaa, työmatkoja tai etsien seikkailuja.

Garmin Edge 1030 sisältää uusimmat navigointityökalut ja tukee myös laajaa pyöräilylisävarustevalikoimaa, jolla voit mitata keskeisiä suorituskykyysi liittyviä tekijöitä. Edge 1030 tukee myös pyöräilyturvallisuutta parantavia lisävarusteita. Garminin avulla voit luoda täydellisen ajoverkoston, joka alkaa Edge-laitteestasi.

Pyöräilijät joka puolelta maailmaa ovat ladanneet monta miljardia kilometriä erilaisia ajotietoja Garmin Connect™ -verkkoyhteisöön. Suosioon perustuva Trendline-reititystekniikka hyödyntää näitä ajotietoja tehokkaasti. Luodessaan ajoreittiä, Edge 1030 -pyöräilytietokone etsii parhaan reitin muiden pyöräilijöiden useimmin käyttämien teiden (ja polkujen) joukosta. Samalla voit myös luoda lisää suosioon perustuvia pyöräilyreittejä Garmin Connectin parannetulla ja uudistetulla Course Creator -toiminnolla.

Garmin Edge 1030 opastaa sinua niin tiellä kuin maastoajossakin. Edge 1030 -pyörätietokone sisältää esiladatun Garmin Cycle Map -kartan, yksityiskohtaiset navigointiohjeet ja uudet navigointihälytykset. Navigointihälytykset varoittavat edessäpäin olevista jyrkistä mutkista. Ajaessasi Edgen kanssa saat hyödyllisiä korkeustietoja, näet kohdepisteet ja voit hakea samalla myös osoitteita. Kiertomatkareititys luo jopa reitin puolestasi. Annat vain Edge 1030 -laitteellesi matkam ja aloitussuunnan, ja se näyttää enintään kolme reittivaihtoehtoa. Lisäksi fiksu toiminto opastaa sinut takaisin reitille, jos poikkeat siltä. Edge 1030 on apunasi myös, kun suunnittelet pitkiä ajomatkoja. Sen akun virta riittää jopa 20 tunniksi, ja uuden integroidun Garmin Charge -tehoakun ansiosta sen virta riittää yhtä pitkään kuin sinulla.

Sinun ei tarvitse enää ottaa puhelinta esille tai huolestua pyöräilykaveristasi, jos jäät heistä jälkeen tai he sinusta. Ajajien viestitoiminnolla voit lähettää esimääritettyjä viestejä Edge 1030 -laitteestasi toisten Edge-laitteisiin. Voit ilmoittaa kavereillesi, jos aiot esimerkiksi ottaa heidät kiinni muutaman minuutin kuluttua tai jos haluat, että he jatkavat ilman sinua. Jos rengas puhkeaa tai tarvitset muuten apua, voit lähettää viestin GroupTrack3 -toimintoon lisäämillesi ajokavereille, jotta he löytävät sinut.

Edge 1030 tukee myös monia muita yhteyksiä. Voit vastata vastaamattomiin puheluihin tai tekstiviesteihin valmiilla viesteillä, kuten “Pian kotona”. Voit taata kavereidesi ja perheenjäsentesi (tai ajokavereidesi) mielenrauhan antamalla heidän seurata ajoasi reaaliaikaisesti LiveTrack- ja GroupTrack-toiminnoilla. Käytä automaattisia latauksia Garmin Connectiin, lataa maksuttomia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ™ -kaupasta ja lataa laitteen ohjelmistopäivityksiä helposti Wi-Fi®-yhteyden kautta.

Edge 1030 on yhteensopiva uuden virtaviivaisen upotustelineen kanssa. Se kiinnittää laitteen polkupyörän ohjaustangon tasolle, ei sen yläpuolelle. Tämä madaltaa Edge-laitteen profiilia ja helpottaa valinnaisten lisävarusteiden vaihtamista. Niitä ovat esimerkiksi Garmin Charge -tehoakku ja Varia™-tuoteperheen pyöräilyturvallisuutta lisäävät varusteet, kuten etu- ja takavalo. Edge 1030 tukee Garmin Varia-takatutkaa ja älykkäitä pyöränvaloja, jotka parantavat ajoturvallisuuttasi. Siinä on myös sisäinen tapahtumantunnistus, joka lähettää sijaintisi automaattisesti hätäyhteyshenkilölle, jos joudut vaikeuksiin.

Garminin ja Stravan avulla voit testata rajojasi monipuolisesti. Saat edelleen hälytyksen osuuden alussa ja lopussa ja voit kilpailla virtuaalisesti Strava-kavereidesi kanssa käyttämällä uusittua sekuntikohtaista vertailua, josta näet tilanteesi. Nyt näet sen lisäksi, miten nykytilanteesi vertautuu omaan ennätykseesi, viimeisimpiin suorituksiisi tai kavereidesi omiin ennätyksiin. Uudella osuuksien tarkastelutoiminnolla näet myös lähellä olevia suosittuja ja parhaita osuuksia suoraan Edge-laitteessa.

Connect IQ:n TrainingPeaks-sovelluksella voit nyt ottaa suunnittelemasi harjoituksen mukaasi joka ajomatkalle helposti käynnistämällä Edge 1030 -laitteen. Esiladatussa sovelluksessa näet päivittäiset harjoituksesi suoraan Edge-laitteessa. Se opastaa sinua harjoituksissa reaaliaikaisesti ja näyttää sekä tehotavoitteet että intervallien kestot. Kun synkronoit tiedot harjoituksen jälkeen TrainingPeaks-sovellukseen, voit analysoida suoritustasi yksityiskohtaisesti ja mitata edistymistäsi tavoitteitasi kohti. Luo maksuton TrainingPeaks-tili ja aloita maksuton harjoitusohjelma (englanninkielinen).

Best Bike Split -palvelusta näet, miten painon, tehon ja vastuksen muutokset voivat vaikuttaa tavoitekilpailuaikaasi, ja voit luoda täydellisen tehonkäyttösuunnitelman kisapäiväksi. Best Bike Split Race Sync -sovelluksessa seurattavan tehonkäyttösuunnitelman avulla voit saavuttaa parhaat tuloksesi. Kun yhdistät Best Bike Split -tilisi Edge 1030 -laitteeseen, kaikki nykyiset kilpailuohjelmasi ovat suoraan käytettävissäsi. Luo maksuton Best Bike Split -tili (englanninkielinen) jo tänään ja ala suunnitella täydellistä strategiaa kisapäiväksi.

Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Edge 1030 auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja myös palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai Gran Fondo -harjoittelujaksoon tehokkaammin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinen harjoitusvaikutus -toiminto kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit tarkkailla kokonaiskuormittavuutta, joka tarkoittaa harjoittelun määrää viimeisen seitsemän päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Voit mukauttaa Edge 1030 -laitetta helposti maksuttomilla sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä, joita voit ladata Connect IQ -kaupasta. Esimerkiksi AccuWeather-sovelluksesta näet, milloin sade lakkaa, jotta pääset ajamaan. Xertin MPA and Power -sovellus antaa välitöntä palautetta, jotta näet heti, jos ylität voimavarasi. Voit määrittää haluamasi tilastot näkymään määritettävissä tietokentissä.

Tutustu muihin Sport4me:n pyöräilyn lisävarusteisiin täällä.

Edge 1030 -pyörätietokone

Edge 1030 -pyörätietokone

010-01758-10

Pakkauksessa:

Edge 1030

Telineet (vakioteline ja laajennettu etukiinnitys)

USB-kaapeli

Lieka

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Edge 1030 -GPS-pyörätietokone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *