Garmin Edge 130 Plus -GPS-pyörätietokone, sykepaketti

239,95

Garmin Edge 130 Plus on erinomainen valinta, koska pienet seikat ovat merkittäviä. Se on vankka ja pieni, mutta monipuolinen GPS-pyöräilytietokone.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 4–7 päivää.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 010-02385-11 Osastot: , , ,

Garmin Edge 130 Plus -GPS-pyörätietokone, sykepaketti

Garmin Edge 130 Plus -GPS-pyörätietokone sisältää kaiken mitä tarvitset esimerkiksi navigointiin, tilastojen seuraamiseen ja yhteyksien pitämiseen läheisiisi. Tämä kaikki sisältyy pieneen laitteeseen, joka kulkee mukanasi hidastamatta menoasi.

Garmin Edge 130 Plus -GPS-pyörätietokone on täydellinen ajokumppani niin poluilla, pääteillä kuin kaupunkien kaduillakin. Kompaktissa, kevyessä Edge-laitteessa on 1,8-tuumainen mustavalkoinen MIP (Memory in Pixel) -näyttö. Sen kuva on terävä ja luettavissa myös suorassa auringonvalossa. Laitteen käyttöliittymä toimii viidellä painikkeella helposti, ja näyttöön voi määrittää enintään kahdeksan tietokenttää. Älä anna pienen koon hämätä – Edge 130 sisältää runsaasti lisätoimintoja, ja sen akku riittää yhdellä latauksella jopa 15 tunniksi.

Edge Plus 130 -pyörätietokone tallentaa keskeiset tilastotiedot ajopaikasta riippumatta. GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittien ja sisäisen ilmanpainemittarin ansiosta laite seuraa, miten pitkälle, miten nopeasti ja miten korkealla olet ajanut. Voit suunnitella ja ladata reittejä Garmin Connectin Course Creator -reitinsuunnittelutyökalun avulla. Edge 130 Plus opastaa helppolukuisilla reitti- ja käännöskehotteilla. Sen avulla voit myös palata lähtöpaikkaasi.

Mielenrauha on aina hyvä matkakumppani. Siksi Edge 130 toimii pyöräilyturvallisuutta lisäävien Varia-laitteiden, takatutkan ja älykkäät pyöränvalojen kanssa. Pariliittämällä näitä laitteita Edge-pyörätietokoneeseen saat hälytykset lähestyvistä autoista suoraan Edge-laitteen näyttöön ja parannat näkyvyyttäsi autoilijoille. Edge 130 -laitteen LiveTrack-toiminnon avulla kaverisi ja perheenjäsenesi voivat lisäksi seurata sijaintiasi reaaliaikaisesti. Jos joudut ajaessasi vaikeuksiin, voit lähettää nykyisen sijaintisi helposti haluamillesi yhteyshenkilöille Assistance-toiminnolla, jotta he löytävät sinut.

Edge 130 -pyöräilytietokone on suunniteltu tehostamaan suorituskykyäsi. Laite tukee tehomittareita, joilla näet, miten paljon tehoa tuotat esimerkiksi tasaisella osuudella tai jyrkässä mäessä. Kun tiedostat, missä tuotat tehoa, saat apua harjoitteluusi ja lisää sisältöä ajoosi. Voit lisätä ajon kiinnostavuutta ja lisätä haastetta itsellesi kilpailemalla reaaliaikaisesti Garminin osuuksia ja Strava Live Segment -osuuksia vastaan.

Edge Plus 130 -laitteen älykkäiden ominaisuuksien ansiosta voit pitää puhelimen turvallisesti poissa näkyviltä ja silti säilyttää yhteydet läheisiisi ajaessasi. Tekstiviestit näkyvät laitteen näytössä, jotta näet ne yhdellä silmäyksellä ja voit jatkaa ajoa. Käyttämällä sääsivua näet esimerkiksi tulossa olevat sadekuurot ja muutkin nykyiset ja ennustetut sääolosuhteet. Pariliittämällä Edge 130 -laitteen yhteensopivaan Edge-kaukosäätimeen voit käynnistää ja pysäyttää ajanoton, vaihtaa sivua tai merkitä kierroksia irrottamatta käsiä ohjaustangosta. Voit myös ladata ajot automaattisesti Garmin Connect -verkkoyhteisöön ja mukauttaa laitetta lataamalla Connect IQ™ -kaupasta määritettäviä tietokenttiä, kuten GU Fuel Reminder tai Strava Relative Effort (Suffer Score)

Tutustu muihin Sport4me:n pyöräilyn lisävarusteisiin täällä.

Edge 130 -pyöräilytietokone, sykepaketti

Edge 130 -pyöräilytietokone, sykepaketti

010-01913-06

Edge 130

Vakioteline

Premium HRM -sykevyö

Lieka

Lataus-/datakaapeli

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Edge 130 Plus -GPS-pyörätietokone, sykepaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *