Garmin Edge 520 Plus -GPS-pyörätietokone

229,00299,00

Garmin Edge 520 Plus -laitteen avulla harjoittelet entistä fiksummin. Tämä pyöräilytietokone sisältää monipuoliset navigointiominaisuudet ja haasteita. 

Tuotetta ei enää saatavilla, tuote poistunut valikoimasta.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 260 Osasto:

Garmin Edge 520 Plus -GPS-pyörätietokone

Lisäksi siinä on kirkas värinäyttö, esiladatut Strava Live Segment -osuudet ja Garmin Cycle Map -pyöräilykartta ja käännöskohtaiset ajo-ohjeet. Edge 520 Plus tarjoaa kaiken tarvittavan niin uusien reittien etsimiseen kuin omien rajojen hakemiseen, niin kilpailuissa ja treeneissä.

Edge 520 Plus sisältää esiladatun Garmin Cycle Map -kartan, yksityiskohtaiset navigointiohjeet ja navigointihälytykset, jotka varoittavat edessäpäin olevista jyrkistä mutkista. Lisäksi laitteen fiksu toiminto opastaa sinut takaisin reitille, jos poikkeat siltä, tai takaisin lähtöpaikkaan, jos päätätkin lähteä kotiin etuajassa.

Edge 520 Plus -laitteen ansiosta sinun ei tarvitse enää ottaa puhelinta esille tai huolestua pyöräilykaveristasi, jos jäät hänestä jälkeen tai hän sinusta. Pyöräilijöiden viestitoiminnolla voit lähettää esimääritettyjä viestejä Edge 520 Plus -laitteestasi toisten laitteisiin. Voit esimerkiksi ilmoittaa kavereillesi, jos aiot esimerkiksi ottaa heidät kiinni muutaman minuutin kuluttua tai jos haluat, että he jatkavat ilman sinua. Jos pyöräsi rengas puhkeaa tai tarvitset muuten apua, voit lähettää viestin GroupTrack-toimintoon lisäämillesi ajokavereille, jotta he löytävät sinut.

Garmin Edge 520 Plus tukee ANT+®-antureita – esimerkiksi nopeus-, poljinnopeus- ja sykeantureita. Jos haluat lisää suorituskykytietoja, 520 Plus -laitteen kanssa voi käyttää myös ANT+-tehomittareita, kuten erikseen myytävää Vector 3 -mittaria. Ainutlaatuinen polkimissa oleva Vector 3 -tehomittari mittaa kokonaistehoa, vasemman sekä oikean jalan tasapainoa sekä poljinnopeutta. Jotta saat paremman käsityksen asennostasi, voit tallentaa pyöräilyn dynamiikkatietoja, kuten kohdan, jossa polkimeen kohdistuu eniten voimaa, ja voimankäytön poljinkierroksen aikana.

Sykevyön avulla saat monenlaisia fysiologisia tietoja. Näet maksimaalisen hapenottokykysi pyöräillessä sekä palautumisohjauksen, joka analysoi tietosi ja ilmoittaa, kuinka pitkään sinun pitäisi odottaa ennen uutta kovaa harjoitusta. Tämä anturien, lisävarusteiden, pyörätietokoneen ja ajonjälkeisen analyysin järjestelmä Garmin Connect™ -yhteisössä auttaa sinua seuraamaan suorituksiasi ajosta toiseen.

Voit mukauttaa Edge 520 Plus -pyörätietokonetta helposti monilla maksuttomilla sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä, joita voit ladata Garmin Connect IQ™ -kaupasta. Esimerkiksi AccuWeather MinuteCast -sovelluksesta näet, koska sade lakkaa. Xertin MPA and Power -sovellus antaa vastaavasti välitöntä palautetta, jotta näet heti, jos ylität omat voimavarasi. Voit määrittää haluamasi tilastot näkymään määritettävissä tietokentissä samassa helppolukuisessa näytössä.

Edge 520 Plus tukee pyöräilyturvallisuutta lisääviä Garmin Varia™-varusteita, takatutkaa ja älykkäitä pyöränvaloja. Pariliittämällä näitä laitteita Edge-laitteeseen saat hälytykset lähestyvistä autoista suoraan Edge-laitteen näyttöön ja parannat näkyvyyttäsi autoilijoille. LiveTrack-toiminnolla voit antaa kavereidesi ja perheenjäsentesi seurata reaaliaikaista sijaintiasi. GroupTrack2-toiminnolla taas voit seurata ajokavereitasi ja he voivat seurata sinua, jos eksytte toisistanne. Garmin Edge 520 Plus -laitteessa on myös sisäinen tapahtumantunnistus, joka lähettää sijaintisi automaattisesti hätäyhteyshenkilölle, jos joudut vaikeuksiin.

Garminin ja Stravan avulla voit testata rajojasi monipuolisesti. Saat edelleen hälytyksen osuuden alussa ja lopussa ja voit kilpailla virtuaalisesti omaa ennätystäsi vastaan ja Strava-kavereidesi kanssa käyttämällä uusittua sekuntikohtaista vertailua, josta näet tilanteesi. Nyt näet sen lisäksi, miten nykytilanteesi vertautuu omaan ennätykseesi, viimeisimpiin suorituksiisi tai kavereidesi omiin ennätyksiin. Esiladatulla Connect IQ -kaupan Strava Routes -sovelluksella voit nyt lähettää tähdellä merkityt reitit langattomasti Edge-pyörätietokoneeseen, jotta voit samanaikaisesti navigoida ja kilpailla Strava-lempiosuuksillasi.

Kun hankit Edge 520 Plus -laitteen, saat 60 päivän Strava Premium -kokeilujakson, joten voit kokeilla parhaita työkaluja ja haastaa itsesi.

Esiladatusta Best Bike Split -sovelluksesta näet, miten painon, tehon ja vastuksen muutokset voivat vaikuttaa tavoitekilpailuaikaasi, ja voit luoda täydellisen tehonkäyttösuunnitelman kisapäiväksi. Best Bike Split Race Sync -sovelluksessa seurattavan tehonkäyttösuunnitelman avulla voit saavuttaa parhaat tuloksesi. Kun yhdistät Best Bike Split -tilisi Edge 520 Plus -laitteeseen, kaikki nykyiset kilpailuohjelmasi ovat suoraan käytettävissäsi.

Connect IQ:n TrainingPeaks-sovelluksella voit nyt ottaa suunnittelemasi harjoituksen mukaasi joka ajomatkalle helposti käynnistämällä Edge 520 Plus -pyörätietokoneen. Esiladatussa sovelluksessa näet päivittäiset harjoituksesi suoraan Edge-laitteessa. Se opastaa sinua harjoituksissa reaaliaikaisesti ja näyttää sekä tehotavoitteet että intervallien kestot. Kun synkronoit tiedot harjoituksen jälkeen TrainingPeaks-sovellukseen, voit analysoida suoritustasi yksityiskohtaisesti ja mitata edistymistäsi tavoitteitasi kohti.

Trailforks-sovelluksella voit ladata polkukarttoja, joita voit käyttää offline-tilassa ajaessasi. Yli 80 maan polkuja sisältävissä Trailforks-kartoissa on esimerkiksi topografisia tietoja, kohdepisteitä, Heatmap-karttoja, polkujen olosuhteita, valokuvia ja videoita. Parhaat ajantasaiset tiedot ovat aina käytettävissäsi ajopaikasta riippumatta, jotta voit suunnitella ajomatkan, tutustua uusiin reitteihin ja täydentää ajokokemustasi. Nyt kun Garmin Edge tukee Trailforks-sovellusta, kaikki parhaat reitit ovat aina käytettävissäsi.

Tutustu muihin Sport4me:n pyöräilyn lisävarusteisiin täällä.

Edge 520 Plus -pyöräilytietokone

Edge 520 Plus -pyöräilytietokone

010-02083-10

Edge 520 Plus

Upotusetuteline

Vakioteline

Lieka

Lataus- ja datakaapeli

Oppaat

Edge 520 Plus -pyöräilytietokone, anturipaketti

Edge 520 Plus -pyöräilytietokone, anturipaketti

010-02083-11

Anturipaketti

Edge 520 Plus

Upotusetuteline

Vakioteline

Nopeusanturi

Poljinanturi

Sykemittari

Lieka

Lataus- ja datakaapeli

Oppaat

Edge 520 Plus -pyöräilytietokone, maastopyöräpaketti

Edge 520 Plus -pyöräilytietokone, maastopyöräpaketti

010-02083-12

Edge 520 Plus

Maastopyöräteline

Vakioteline

Edge-kaukosäädin

Silikonikotelo

Lieka

Lataus-/datakaapeli

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Edge 520 Plus -GPS-pyörätietokone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *