Garmin Edge 530 -GPS-pyöräilytietokone

275,95399,95

Garmin Edge 530 -pyörätietokone tarjoaa käyttöösi polkukartat ja -luokitukset sekä antaa tietoja, joiden avulla voit kehittyä. 

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 4,90 €

Poista
- +

Garmin Edge 530 -GPS-pyöräilytietokone

Edge 530 on valmis kesyttämään polut ja reitit kanssasi, harrastitpa kovaa kestävyysajoa tai rentoa ajelua.

Garmin Edge 530 sisältää esiladatun Garmin Cycle Map -kartan, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet ja navigointihälytykset, jotka varoittavat edessäpäin olevista mutkista. Voit ajaa kuin reitit tunteva, koska suosioon perustuva reititys valitsee ajettaviksesi teitä ja reittejä, joita muut pyöräilijät käyttävät useimmiten. Garmin Edge 530 opastaa sinut myös takaisin reitille, jos poikkeat siltä, tai takaisin lähtöpaikkaan, jos päätätkin lähteä kotiin etuajassa. Laite laskee reitin kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmissa malleissa. 

Edge 530 -laitteen Garmin Cycle Map -kartta sisältää Trailforks-polkutietoja. Esiladatulla Trailforks-sovelluksella voit synkronoida Trailforks-palvelussa suunnittelemasi ajot suoraan Edge-laitteeseen. Trailforks sisältää polkuja yli 80 maasta ja näyttää poluista esimerkiksi topografiset tiedot, kohdepisteet, lämpökartat sekä ajo-olosuhteet. Se jopa opastaa sinut asianmukaisesti luokitetuille poluille teknisten taitojesi perusteella. Kun pysähdyt kesken ajon, uusi risteysnäkymätila näyttää automaattisesti edessäpäin olevat polun haarat ja näyttää sijaintisi polkuverkostossa. Käytössäsi ovat kaikkialla parhaat, ajantasaisimmat tiedot mahdollisimman sujuvaam ajoon. 

Kun pyörässäsi on Edge 530, saat talteen kaikki ylpeilyn arvoiset tilastotiedot. Laite seuraa maastopyöräilyn dynamiikkatietoja, kuten hyppyjen määrää ja matkaa sekä aikaa ilmassa. Voit siis myös todistaa kaikki hurjat loikkasi tallennettujen tietojen perusteella. Lisäksi Edge 530 seuraa ajon vaikeus- ja sujuvuusastetta. Vaikeusaste mittaa ajon haastavuutta GPS-toiminnon, korkeuden ja kiihtyvyysmittarin tietojen perusteella. Sujuvuusaste seuraa, miten sujuvasti ajat polkua alas. Tiedot näkyvät suorituksen yhteenvedossa aina ajon jälkeen. Ne näkyvät myös värikoodattuna jälkilokisi kartassa Garmin Connect™ -yhteisössämme. Siten käytössäsi on pistemäärä, jota vastaan voit kilpailla seuraavalla kerralla.

Garmin Edge 530 -laite ei pelkästään kerää tietoja, vaan myös näyttää dynaamisia suorituskykytietoja, joiden avulla voit yltää parhaimpaasi. Tarkkailemalla sopeutumistasi lämpöön ja korkeuteen näet, miten kehosi selviytyy eri ympäristöissä. Saat ajon aikana ilmoituksia, kun on aika juoda tai syödä. Näet, onko harjoittelusi viimeisen viikon aikana ollut tasapainoista kestävyyden, kynnyksen ja kovien harjoitusten suhteen. Pariliitettynä yhteensopiviin Garmin-antureihin saat käyttöösi myös tehokkuuskäyrän, joka on uusi voiman seurantamittari. Voit synkronoida harjoittelupaikasta riippumatta jäsenneltyjä harjoituksia Garmin Connectista ja TrainingPeaks™-palvelusta suoraan Edge-laitteeseen. Lisäksi voit tarkastella tulevan viikon harjoitteluasi ja aloittaa asianmukaisen harjoituksen saumattomasti sopivaan aikaan.

Edge 530 -laitteen ja uuden ClimbPro-ominaisuuden ansiosta voit loistaa ylämäissä. Ominaisuus näyttää automaattisesti jäljellä olevan nousun ja kaltevuuden, kun ajat ylämäkeen reitillä. Sen avulla voit mitata suoriutumistasi reitillä ja katsoa, paljonko työtä on jäljellä.

Kun ajat 30 kilometrin tuntinopeudella hurjissa kivikoissa, tarvitset laitteen, joka varmistaa turvallisuutesi. Edge 530 tukee ryhmäviestejä ja jäljitystä, jotta yhteydet säilyvät, kun kaverisi ovat näkymättömissä. Laitteen hätätoiminnolla voit lähettää sijaintisi manuaalisesti hätäyhteyshenkilöille, jos joudut hankaluuksiin. Voit lisätä tilannetietoisuutta entisestään pariliittämällä Edge 530 -laitteen Varia™-takatutkaan ja älykkäisiin valoihin, jotta näet ja tulet nähdyksi. Uusi PIN-koodilla suojattu pyörähälytys näyttää ilmoituksen älypuhelimessasi, jos pyörääsi siirretään, kun esimerkiksi haet vettä sisältä tai pysähdyt lepäämään.

Voit yhdistää Edge-pyörätietokoneen myös tuettuun SHIMANO STEPS eBike -järjestelmään. Saat sitä kautta käyttöösi eBike-tilanäytön ja tietokentät sekä tuen järjestelmän tila- ja varoitusviesteille. Edge-mittausten (muun muassa aika, etäisyys ja nopeus) lisäksi näet avun tason, nykyisen vaihteen, akun varauksen ja jäljellä olevan pyöräilyetäisyyden.

Vain Garminin avulla voit mukauttaa laitetta maksuttomilla Connect IQ -kaupan sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä. Sovellukset, kuten AccuWeather MinuteCast, ilmoittavat, milloin sade päättyy, jotta voit määrittää sopivimman ajohetken. Jos suunnittelet ajolenkkejä sivustoissa (esimerkiksi) Strava, Komoot tai Wikiloc), lataa kyseiset sovellukset, jotta voit tuoda suosikkireittisi suoraan Edge-laitteeseesi. Jos taas etsit läheltä kahvilaa tai pyöräkauppaa, Yelp -sovelluksella voit ladata niiden sijainnit ja luoda suoran reitin niihin Edge-laitteessa.

Tutustu muihin Sport4me:n pyöräilyn lisävarusteisiin täällä.

Edge 530 -GPS-pyöräilytietokone

Edge 530 -GPS-pyöräilytietokone

010-02060-01

Edge 530

Vakioteline

Upotusetuteline

Lieka

USB-kaapeli

Oppaat

Edge 530 -pyörätietokone, anturipaketti

Edge 530 -pyörätietokone, anturipaketti

010-02060-11

Edge 530

Vakioteline

Upotusetuteline

Nopeusanturi

Poljinanturi

Sykemittari

Lieka

USB-kaapeli

Oppaat

Edge 530 -pyörätietokone, maastopyöräpaketti

Edge 530 -pyörätietokone, maastopyöräpaketti

010-02060-21

Edge 530

Vakioteline

Maastopyöräteline

Edge-kaukosäädin

Silikonikotelo

Nopeusanturi

Lieka

USB-kaapeli

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Edge 530 -GPS-pyöräilytietokone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *