Garmin Edge 830 -GPS-pyörätietokone

399,95459,95

Garmin Edge 830 on valmis kesyttämään polut kanssasi, harrastitpa pyörälläsi kovaa kestävyysajoa tai rentoa ajelua.

Tuotetta saatavilla seuraavan kerran 23.6. alkaen.

 

Jälkitoimitus 4–7 päivää.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +

Garmin Edge 830 -GPS-pyörätietokone

Edge 830 sisältää esiladatun Garmin Cycle Map -kartan, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet ja navigointihälytykset, jotka varoittavat edessäpäin olevista mutkista. Voit luoda uusia matkoja ja reittejä suoraan Edge-laitteen hyvin reagoivassa kosketusnäytössä. Voit ajaa kuin reitit tunteva paikallinen pyöräilijä, koska suosioon perustuva reititys valitsee ajettaviksesi teitä ja reittejä, joita muut pyöräilijät käyttävät useimmiten. Edge 830 opastaa sinut takaisin reitille, jos poikkeat siltä, tai takaisin lähtöpaikkaan, jos päätätkin lähteä kotiin etuajassa. Garmin Edge 830 laskee reitin kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmat mallit.

Edge 830 -laitteen Garmin Cycle Map -kartta sisältää myös Trailforks-polkutietoja. Esiladatulla Trailforks-sovelluksella Connect IQ -kaupasta voit synkronoida Trailforks-palvelussa suunnittelemasi ajot suoraan Edge-laitteeseesi. Trailforks sisältää polkuja yli 80 maasta ja näyttää poluista esimerkiksi topografiset tiedot, kohdepisteet, lämpökartat ja ajo-olosuhteet. Se opastaa sinut jopa poluille teknisten taitojesi perusteella. Kun pysähdyt kesken ajon, uusi risteysnäkymätila näyttää automaattisesti edessäpäin olevat polun haarat ja näyttää sijaintisi polkuverkostossa. Käytössäsi ovat kaikkialla parhaat, ajantasaisimmat tiedot, jotta ajosi on mahdollisimman sujuvaa polun haastavuudesta riippumatta.

Kun pyörässäsi on Edge 830, saat talteen kaikki ylpeilyn arvoiset tilastotiedot. Laite seuraa maastopyöräilyn dynamiikkatietoja, kuten hyppyjen määrää ja matkaa sekä aikaa ilmassa. Voit siis todistaa kaikki hurjat loikkasi tallennettujen tietojen perusteella. Lisäksi Edge 830 seuraa ajon vaikeus- ja sujuvuusastetta. Vaikeusaste mittaa ajon haastavuutta GPS-toiminnon, korkeuden ja kiihtyvyysmittarin tietojen perusteella. Sujuvuusaste seuraa, miten sujuvasti ajat polkua alas. Tiedot näkyvät suorituksen yhteenvedossa aina ajon jälkeen sekä värikoodattuna jälkilokisi kartassa Garmin Connect™ -yhteisössä. Siten käytössäsi on pistemäärä, jota vastaan voit kilpailla seuraavalla kerralla.

Edge 830 -laite ei pelkästään kerää tietoja, vaan myös näyttää dynaamisia suorituskykytietoja, joiden avulla voit yltää parhaimpaasi. Tarkkailemalla sopeutumistasi lämpöön ja korkeuteen näet, miten kehosi selviytyy eri ympäristöissä. Saat ajon aikana ilmoituksia, kun on aika juoda tai syödä jotain. Näet, onko harjoittelusi viimeisen viikon aikana ollut tasapainoista kestävyyden, kynnyksen ja kovien harjoitusten suhteen. Pariliitettynä yhteensopiviin Garmin-antureihin saat käyttöösi myös tehokkuuskäyrän, joka on uusi voiman seurantamittari. Voit synkronoida harjoittelupaikasta riippumatta jäsenneltyjä harjoituksia Garmin Connectista ja TrainingPeaks™-palvelusta suoraan Edge-laitteeseen. Lisäksi voit tarkastella tulevan viikon harjoitteluasi ja aloittaa asianmukaisen harjoituksen saumattomasti sopivaan aikaan.

Edge 830 -laitteen ja uuden ClimbPro-ominaisuuden ansiosta voit loistaa ylämäissä. Ominaisuus näyttää automaattisesti jäljellä olevan nousun ja kaltevuuden, kun ajat ylämäkeen reitillä. Sen avulla voit mitata suoriutumistasi reitillä ja katsoa, paljonko työtä on jäljellä.

Kun ajat 30 kilometrin tuntinopeudella hurjissa kivikoissa, tarvitset laitteen, joka varmistaa turvallisuutesi. Edge 830 tukee ryhmäviestejä ja jäljitystä, jotta yhteydet säilyvät, kun kaverisi ovat näkymättömissä. Laitteen hätätoiminnolla voit lähettää sijaintisi manuaalisesti hätäyhteyshenkilöille, jos joudut hankaluuksiin. Voit lisätä tilannetietoisuutta entisestään pariliittämällä Edge 830 -laitteen Varia™-takatutkaan ja -älykkäisiin valoihin, jotta näet ja tulet nähdyksi. Uusi PIN-koodilla suojattu pyörähälytys näyttää ilmoituksen älypuhelimessasi, jos pyörääsi siirretään, kun esimerkiksi haet vettä sisältä tai pysähdyt lepäämään.

Yhdistämällä yhteensopivan Edge-pyörätietokoneen tuettuun SHIMANO STEPS eBike -järjestelmään saat käyttöösi eBike-tilanäytön ja tietokentät sekä tuen järjestelmän tila- ja varoitusviesteille. Edge-mittausten (muun muassa aika, etäisyys ja nopeus) lisäksi näet avun tason, nykyisen vaihteen, akun varauksen ja jäljellä olevan pyöräilyetäisyyden.

Vain Garminin avulla voit mukauttaa laitetta maksuttomilla Connect IQ -kaupan sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä. Sovellukset, kuten AccuWeather MinuteCast, ilmoittavat, milloin sade päättyy, jotta voit määrittää sopivimman ajohetken. Jos suunnittelet ajolenkkejä sivustoissa (esimerkiksi) Strava, Komoot tai Wikiloc), lataa kyseiset sovellukset, jotta voit tuoda suosikkireittisi suoraan Edge-laitteeseesi. Jos taas etsit läheltä kahvilaa tai pyöräkauppaa, Yelp-sovelluksella voit ladata niiden sijainnit ja luoda suoran reitin niihin Edge-laitteessa.

Tutustu muihin Sport4me:n pyöräilyn lisävarusteisiin täällä.

Edge 830 -pyöräilytietokone

Edge 830 -pyöräilytietokone

010-02061-01

Edge 830

Upotusetuteline

Vakioteline

Lieka

USB-kaapeli

Oppaat 

Edge 830 -pyörätietokone, anturipaketti

Edge 830 -pyörätietokone, anturipaketti

010-02061-11

Edge 830

Upotusetuteline

Vakioteline

Nopeusanturi

Poljinanturi

Sykemittari

Lieka

USB-kaapeli

Oppaat 

Edge 830 -pyörätietokone, maastopyöräpaketti

Edge 830 -pyörätietokone, maastopyöräpaketti

010-02061-21

Edge 830

Vakioteline

Maastopyöräteline

Edge-kaukosäädin

Silikonikotelo

Lieka

USB-kaapeli

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Edge 830 -GPS-pyörätietokone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *