Garmin Edge Explore -GPS-pyörätietokone

254,95

Garmin Edge Explore -laitteella löydät uusia reittejä ja pysyt pyöräillessäsi yhteydessä kaikkialla. 

Tuotteen arvioitu saatavuus 9.4. alkaen.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 4–7 päivää.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

- +

Garmin Edge Explore -GPS-pyörätietokone

Helppokäyttöisessä Explore -GPS-pyöräilytietokoneessa on esiladattu Garmin Cycle Map, josta näet pyöräilijöiden suosimat reitit. Monenlaisilla yhteysominaisuuksilla voit pitää yhteyttä niin muiden ajajien kuin kotiväen kanssa. Edge Explore on täydellinen kumppani sekä matka-ajoon että seikkailuihin pyörän päällä.

Kun näet tarvitsemasi ajo-ohjeet yhdellä silmäyksellä, ajamisesi on myös turvallisempaa. Edge Explore -laitteessa on kirkas ja helposti näkyvä 3-tuumainen näyttö, joka toimii erinomaisesti niin suorassa auringonpaisteessa, pilvisinä päivinä kuin jopa sateessa. Kosketusnäyttö on näppärä ja reagoi hyvin myös käyttäessäsi käsineitä.

Edge Explore -laitteen kanssa voit uppoutua seikkailuun ilman eksymistä. Laitteessa on esiladattuna Garmin Cycle Map -kartta, joka opastaa sinua niin maisemareiteillä kuin etsiessäsi sopivaa ruokapaikkaa tai vaikka pyöräkorjaamoa. Pyöräreittien luontiin käytetään suosioon perustuvaa Trendline-reititystä, joka hyödyntää miljardien ajokilometrien tietoja. Sen ansiosta voit ajaa kuin reitit tuntevat paikalliset pyöräilijät ja käyttää reittejä ja polkuja, joita todelliset pyöräilijät suosivat. Matkan varrella Edge Explore näyttää käännöskohtaiset ajo-ohjeet ja opastaa sinut takaisin reitille tai lähtöpisteeseen, jos poikkeat reitiltä tai päätätkin palata kotiin aiottua aiemmin.

Edge Explore tukee pyöräilyturvallisuutta lisääviä Varia™-varusteitamme, joita ovat takatutka ja älykkäät pyöränvalot. Kun pariliität tutkan Edge-laitteeseen, näet suoraan Edge-laitteen näytössä hälytykset takaapäin lähestyvistä autoista, joten sekä näet että tulet nähdyksi entistä paremmin. Edge Explore -laitteessa on myös sisäinen tapahtumantunnistus, joka lähettää sijaintisi automaattisesti hätäyhteyshenkilölle, jos joudut vaikeuksiin.

Voit mukauttaa Edge Explore -pyöräilytietokonetta helposti maksuttomilla sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä, joita voit ladata Connect IQ™ -kaupasta. Esimerkiksi AccuWeather MinuteCast -sovelluksesta näet, milloin sade lakkaa, jotta pääset ajamaan. Jos suunnittelet matkoja esimerkiksi Strava Summit-, Komoot- tai Wikiloc-sivustossa, voit ladata kyseiset sovellukset, jotta voit tuoda suosikkireittisi suoraan Edge-laitteeseesi seurattaviksi. Jos etsit läheltä kahvilaa tai pyöräkorjaamoa, voit ladata niiden sijainnit Yelp-sovelluksella ja luoda reitin suoraan niihin Edge-laitteessasi.

Tutustu muihin Sport4me:n pyöräilyn lisävarusteisiin täällä.

Garmin Edge Explore -pyöräilytietokone

Garmin Edge Explore -pyöräilytietokone

010-02029-10

Edge Explore

Kiinnitystarvikkeet

MicroUSB-kaapeli

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Edge Explore -GPS-pyörätietokone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *