Garmin Fenix 5 Plus -urheilukello

549,00

Garmin Fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat urheilijoille ja ulkoilijoille tehokas tapa päihittää eilisen tulokset – ota myös kartat ja musiikki mukaan! Nämä kestävät, ensiluokkaisesti valmistetut kellot tarjoavat värilliset kartat sekä reitityksen, rannesykemittauksen ja tallennustilan jopa 500 musiikkikappaleelle. Lisäksi kello tukee Garmin Pay -lähimaksua.

Varasto loppu

Garmin Fenix 5 Plus -urheilukello

GPS-kello, jossa on kaikki

Tuote on poistunut valikoimasta.

Garmin Fenix 5 Plus -sarjan kello on pienikokoinen GPS-monilajiälykello rannesykemittaustekniikalla sekä värillisillä TOPO-kartoilla. Tarjoaa myös suosioon perustuvan Trendline™-reitityksen, joka auttaa löytämään parhaat reitit ja seuraamaan niitä.
On seikkailuihin sopiva, näyttävä kello tarjoaa suuren 1,2-tuumaisen näytön, joka on luettavissa myös auringonvalossa. Kehys, painikkeet ja takakansi ovat ruostumatonta terästä.
Soita suosikkimusiikkia kellostasi ilman puhelinta ja yhdistä Bluetooth®-kuulokkeet (myydään erikseen) langattomasti.
Mukana Garmin Pay™ -toiminto. Lähimaksuratkaisun3 ansiosta voit maksaa kätevästi kellolla ja jättää muut maksuvälineet kotiin.
Sisäänrakennettuihin navigointiantureihin sisältyvät kolmiakselinen kompassi, gyroskooppi ja barometrinen korkeusmittari sekä satelliittijärjestelmät (GPS, GLONASS and Galileo) – mahdollistavat seurannan haastavammissa ympäristöissä kuin pelkkä GPS.
Akun suorituskyky: jopa seitsemän päivää älykellotilassa ja neljä tuntia GPS-tilassa käytettäessä musiikkitoimintoa (asetuksista riippuen).

Garmin Fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat urheilijoille ja ulkoilijoille tehokas tapa päihittää eilisen tulokset – ota myös kartat ja musiikki mukaan! Nämä kestävät, ensiluokkaisesti valmistetut kellot tarjoavat värilliset kartat sekä reitityksen, rannesykemittauksen ja tallennustilan jopa 500 musiikkikappaleelle. Lisäksi kello tukee Garmin Pay -lähimaksua.

Tiekartta menestykseen

Olitpa kaupungissa tai vaelluspolulla, kaikki Fēnix 5 Plus -sarjan kellot tarjoavat sisäiset kartta- ja navigointitoiminnot, jotka auttavat pitämään sinut reitillä. Esiladatut täysväriset TopoActive Europe -kartat ovat optimoitu siten, että näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä. Juoksun ja pyöräilyn harrastajille on tarjolla suosioon perustuva Trendline-reititys, joka hyödyntää miljoonia kilometrejä Garmin Connect™ -palvelun keräämiä tietoja. Se auttaa sinua juoksemaan ja pyöräilemään kuten paikalliset – matkustitpa missä tahansa.

Ensiluokkaiset materiaalit, taattu suorituskyky

Garmin Fēnix 5 Plus -sarjan kellot on suunniteltu kestämään seikkailuja. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut kellot ovat saatavilla erilaisilla viimeistelyillä, mukaan lukien PVD-päällystetty ruostumaton teräs ja DLC-titaanikehys. Kellossa on kirkas, tarkka ja transflektiivinen Garmin Chroma Display™ -värinäyttö, jossa on LED-taustavalo, se varmistaa erinomaisen luettavuuden kaikissa valaistusolosuhteissa – myös häikäisevässä auringonvalossa. Naarmuuntumaton kupumainen safiirilasilinssi on saatavilla useisiin Fēnix 5 Plus -sarjan malleihin.

Parannettu satelliittiyhteys

Jokaisessa Garmin Fēnix 5 Plus -kellossa on GPS- ja GLONASS-yhteensopivuuden lisäksi Galileo-satelliittivastaanotin – se auttaa muodostamaan yhteyden haastavimmissakin ympäristöissä. Karttapohjaisen opastuksen lisäksi kussakin kellossa on edistyneet ABC-anturit (korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi) tilannetietoisuuden parantamiseen ulkotiloissa. Sisäinen korkeusmittari näyttää korkeustiedot ja seuraa tarkasti nousua ja laskua esimerkiksi patikoitaessa, ja kallistuksen kompensointia käyttävä kolmiakselinen sähköinen kompassi osoittaa kulkusuuntasi niin liikkeellä kuin paikalla ollessasi.

Edistyneet suorituskykymittarit

Kaikki Fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat täynnä edistyneitä harjoittelutoimintoja, joiden avulla voit seurata kuntosi ja suorituskykysi kehittymistä. Hyödynnä fysiologisia mittauksia, juoksudynamiikkaa ja muita ominaisuuksia, jotka seuraavat harjoitustilastojasi, mittaavat edistystäsi ja hienosäätävät asentoasi. Harjoittelun tila arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Anaerobinen harjoitusvaikutusanturi auttaa näkemään, kuinka harjoittelu auttaa ylittämään omat rajasi. Lisäksi voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta, Kello sisältää erityiset esiladatut suoritusprofiilit esimerkiksi uintia, juoksua, pyöräilyä, patikointia, hiihtoa, soutua ja suppailua varten. Voit lisätä motivaatiotasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia laitteeseen Garmin Connectista.

ClimbPro-nousujenhallinta

Garminin erityinen nousutoiminto tarjoaa reaaliaikaista tietoa valmiiksi ladatun suorituksen tämänhetkisistä ja tulevista nousuista. Voit käyttää sitä niin pitkillä juoksulenkeillä kuin maastopyöräillessä ja tieajossa.

Rannesykemittari

Elevate™-rannesykemittaustekniikan ansiosta voit seurata syketietojasi ilman sykevyötä. Kello laskee askeleita ja tarkkailee untasi. Lisäksi se laskee syketietojen perusteella kulutetut kalorit ja arvioi kuntoilusuorituksen tehon. Se mittaa myös sykevaihtelua ja laskee sen perusteella stressitason, jonka avulla voit arvioida, minkä tasoiseen suoritukseen kehosi on valmis.

Harjoittelusi musiikkiraita

Onko sinulla jokin suosikkibiisi, joka saa sykkeesi kohoamaan kilpailua tai kovaa harjoittelua varten? Nyt Fēnix 5S Plus tarjoaa musiikin kuuntelumahdollisuuden ilman puhelinta. Voit tallentaa jopa 500 kappaletta suoraan kelloosi. Musiikin tallentaminen ja suosikkikappaleidesi lisääminen jonoon on helppoa. Voit kuunnella niitä missä ja milloin tahansa langattomien Bluetooth-kuulokkeiden avulla (myydään erikseen). Voit synkronoida laatimasi soittolistat tietyistä haluamistasi musiikin suoratoistopalveluista5 kelloosi ilman mainoksia. Nyt voit siis jättää puhelimen kotiin lähtiessäsi lenkille, koska juoksuasi siivittävä musiikki on käytettävissä suoraan ranteessasi.

Maksa kädenheilautuksella

Garmin Fēnix 5S Plus on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, ja siksi siinä on myös Garmin Pay -lähimaksun. Älä tuhlaa aikaasi kassajonossa – maksa ostoksesi sillä ja jätä muut maksuvälineet kotiin. Se toimii lähes kaikkien lähimaksupäätteiden kanssa.

Pysy yhteydessä älykkäästi

Kaikki Garmin Fēnix 5 Plus -sarjan mallit tukevat älykkäitä ilmoituksia, kun ne on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen. Voit vastaanottaa sähköposteja, tekstiviestejä ja hälytyksiä suoraan kelloosi – missä tahansa. Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect -yhteisöön, reaaliaikainen jäljitys, GroupTrack7 ja jako yhteisöpalveluissa maksuttomien Garmin Connect- ja Garmin Connect Mobile -sovellusten kautta.

Mukautetut sovellukset, kellotaulut ja hihnat

Voit mukauttaa kaikkia Garmin Fēnix-kelloja Connect IQ™ -kaupan maksuttomilla latauksilla. Voit vaihtaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä. Saatavilla on myös laaja valikoima nahkaisia, metallisia ja silikonisia QuickFit®-hihnoja, joilla voit mukauttaa tyyliäsi lajin tai suorituksen mukaan. Muutokseen ei tarvita työkaluja, vaihda vain hihna napsauttamalla laite paikalleen – jatka menoa! Garmin tarjoaa persoonallisuuteesi ja omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Juoksuteho

Lisää tehotiedot harjoitteluusi lataamalla Running Power -sovellus Connect IQ -kaupasta yhteensopivaan kelloosi. Garmin Labsin kehittämä sovellus määrittää mittaustietojen (kuten tahdin, pystysuuntaisen liikehdinnän, kaltevuuden ja jopa paikallisten tuuliolosuhteiden) perusteella, miten paljon voimaa kohdistat maahan juostessasi. Kun tiedät, miten paljon tehoa kulutat kullakin hetkellä, pystyt säätelemään tahtiasi entistä paremmin ja siten välttämään väsymistä. Paras puoli? Jos sinulla on jo Garmin-laitteita, voit lisätä tehomittauksen juoksuusi maksutta. Tarvitset vain Fēnix 5 -kellon ja jonkun näistä kolmesta lisävarusteesta: HRM-Run™-, HRM-Tri™-sykevyön tai juoksun dynamiikka-anturin.

Osta oma Garminisi Shop4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

GPS Kyllä
Näytön tarkkuus, LxK 240 x 240 kuvapistettä
Paino 86 g
Titaaniversio: 76 g

Näytön tyyppi auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel))
Akunkesto Älykellotila: jopa 12 päivää
GPS: jopa 18 tuntia
GPS ja musiikki: jopa 8 tuntia
UltraTrac™-tila: jopa 42 tuntia
Näytön koko, LxK 1.2” (30.4 mm) diameter

Ominaisuudet

Cardio workouts Kyllä
Aika/päiväys yes
% SYR Kyllä
Vesiluokitus 10 ATM
Ympäristö-tila Kyllä
Harjoitusvaikutus (anaerobinen) Kyllä
TruSwing™-yhteensopiva Kyllä
Mukautettavat tietosivut Kyllä
HR Broadcast (lähettää syketiedot ANT+™-yhteydellä pariliitettyihin laitteisiin) Kyllä
Ankkurihälytys Ei
Esteet ja kenttäkohteet Kyllä
Harjoitusten kirjaus Kyllä
Garmin AutoShot™ Kyllä
TracBack® Kyllä
Automaattinen vieritys Kyllä
Maailmanlaajuiset lentokenttätietokannat Ei
Musiikin hallinta Kyllä
Kolmiakselinen kompassi ja HSI Ei
Ympäristön valoisuusanturi Ei
Musiikin tallennus Jopa 1000 kappaletta
Ladattavat harjoitusohjelmat Kyllä
Laskuriajastin Ei
Sykealueet Kyllä
Navigointipisteestä pisteeseen Kyllä
Loppuaika Kyllä
Tilastojen seuranta (vedot, puttaukset kierroksella, viheriöt, väyläosumat) Kyllä
Kilpailu suoritusta vastaan Kyllä
Askellaskuri Kyllä
Juoksuharjoitukset Kyllä
Manuaalinen kierros Kyllä
Kuljettu matka Kyllä
Yhteensopiva Garmin Connect™ Mobilen kanssa Kyllä
Harjoittelun tila (näet, harjoitteletko tehokkaasti, seuraamalla harjoittelutietoja, kuten maksimaalista hapenottokykyä ja anaerobista kynnystä, ja vertaamalla niitä viimeaikaisiin tietoihin) Kyllä
Vastaanota lentosuunnitelmia langattomasti Garmin Pilot™ -sovelluksesta Ei
Ennakoiva korkeuskäyrä Kyllä
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä) Automaattinen
Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi) Kyllä
Kuntoikä Kyllä (sovelluksessa)
Galileo Kyllä
Manuaaliset monilajisuoritukset Kyllä
Matka määränpäähän Kyllä
Älypuhelimen yhteensopivuus iPhone®, Android™
% maksimisykkeestä Kyllä
Voimaharjoitukset Kyllä
Hälytysäänet Ei
Linssin materiaali kupumainen kemiallisesti vahvistettu lasi tai safiirikristalli
Tukee automaattista mailan seurantaa (edellyttää lisävarustetta) Kyllä
Kalenteri Kyllä
Garminin pyöräilykartta (reititystä tukeva katupyöräilykartta) Kyllä
Puhelimen etsiminen Kyllä
Tekstivastaus / puhelun hylkääminen tekstiviestillä (vain Android™) Kyllä
Tukee Varia™-valoja Kyllä
Harjoitusvaikutus (aerobinen) Kyllä
Hämäränäkötila Ei
Ilmanpainetrendien osoitin Kyllä
Mukautettavat suoritusprofiilit Kyllä
SY-kalorit Kyllä
Suoritustaso (vertaa 6–20 minuutin juoksun jälkeen reaaliaikaista suoritustasoasi keskimääräiseen kuntotasoosi) Kyllä
Metsästys-/kalastuskalenteri kyllä (Connect IQ™)
Herätyskello Kyllä
LiveTrack Kyllä
Kaksois-Grid-koordinaatit Kyllä
Hätätoiminto Kyllä
Käytettävissä olevat pyöräilyprofiilit Pyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily, triathlon
Hihnan materiaali silikoni, nahka tai titaani
Auto Lap® Kyllä
Auto Pause® Kyllä
PlaysLike-etäisyys Ei
Tehtäväajastimet (2, 5, 10, 15, 20 ja 30 min) Ei
Varia Vision™ -yhteensopiva (aurinkolasinäyttö) Kyllä
Suoritushistoria kellossa Kyllä
Vaativat harjoitukset Kyllä
Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) Kyllä
Body Battery™ -energianseuranta Ei
Ohjatun luovinnan tila Ei
Harjoittelun kuormittavuus (mittaa sykkeen ja maksimaalisen hapenottokyvyn tietojen perusteella tehosi 28 päivän ajalta ja varmistaa, että olet optimaalisella alueella tavoitteesi saavuttamisen suhteen) Kyllä
Myrskyhälytys Kyllä
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot) Kyllä
Pikakiinnitteiset hihnat Ei
Suosioon perustuva Trendline™-reititys Kyllä
Maakosketuksen kesto ja tasapaino (näyttää, miten kauan jalka koskettaa maata juoksuliikkeen aikana, ja miten symmetristä juoksu on) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
XERO™-sijainnit Kyllä
Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle) Kyllä
Kotelon materiaali kuituvahvisteinen polymeeri ja metallinen takakansi
Gyroskooppi Kyllä
Kehyksen materiaali ruostumaton teräs tai titaani
Automaattinen maksimisyke Kyllä
Analogiset osoittimet Ei
Kompassi Kyllä
Lämpömittari Kyllä
Reitin opastus Kyllä
Syvyysanturi Ei
Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Pinta-alamittaus kyllä (Connect IQ™)
GPS-aikasynkronointi Kyllä
60 minuutin pelitavoite Ei
Laskurin käynnistys Ei
Pyöräilykierros ja kierroksen enimmäisvoima (voima-anturilla) Kyllä
Automaattinen toistojen laskeminen Kyllä
Kotelon koko, L x P x K
47 x 47 x 15,8 mm

Sopii seuraavan kokoisiin ranteisiin:
Silikonihihna: 163-249 mm
Nahkahihna: 166–229 mm
Metallihihna: 166–242 mm

Täysi vektorikartta Ei
VIRB®-etäkäyttö Kyllä
Kierroksen ajanotto/matkamittari Kyllä
Vetotyypin tunnistus (vapaa, selkä, rinta, perhonen) Kyllä
Pulssioksimetrin akklimatisaatio Ei
GLONASS Kyllä
Aikataulu (muistuttaa askareista) Ei
Tallentaa sykkeen uinnin aikana kyllä (HRM-Tri™- ja HRM-Swim™-mittarilla)
Projisoitu reittipiste Kyllä
ClimbPro™-noususuunnittelu Kyllä
Auringonnousu-/-laskuajat Kyllä
Etsi kello -toiminto Kyllä
Esiladatut TopoActive kartat Kyllä
Askeltiheys (reaaliaikainen askelmäärä minuutissa) kyllä (ANT+®- ja Bluetooth® Smart -anturit)
Pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde (juoksuliikkeen joustavuus ja etu suhteessa askeleen pituuteen) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Cadence (provides real-time number of steps per minute) Kyllä
GPS-nopeus ja -matka Kyllä
Askareet Ei
Käytettävissä olevat kuntosalin suoritusprofiilit Voimaharjoittelu, kardioharjoittelu, crosstrainer-harjoittelu, portaiden nousu, kerrosten kiipeäminen, sisäsoutu ja jooga
Koko päivän stressi seuranta Kyllä
Reitin/sijainnin jako laitteesta toiseen Ei
Tapahtumantunnistus tietyn toiminnan yhteydessä Kyllä
Tukee nopeus- ja askeltiheysanturia (anturilla) Kyllä
Move IQ™ Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot kyllä (Connect IQ™)
Uintiharjoitukset Kyllä
Syke (reaaliaikainen levon aikana, intervallien ja harjoitusten tilastot levon aikana ja automaattinen sykkeen lataus uinnin jälkeen) kyllä (HRM-Tri™- ja HRM-Swim™-mittarilla)
Toe-to-Toe™-haasteet Ei
Paluu alkuun Kyllä
Automaattinen kesäaika Kyllä
Virtual Partner Kyllä
Älykkäät ilmoitukset Kyllä
Käytettävissä olevat uintiprofiilit Allasuinti, avovesiuinti, uinti/juoksu
Viheriönäkymä ja manuaalinen lipun sijoittelu Kyllä
Kiertomatkareitin luonti (juoksu/pyöräily) Kyllä
Kronografi Ei
Sää Kyllä
Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) Kyllä
Intervalliharjoittelu Kyllä
Useita aikavyöhykkeitä ja Zulu/UTC Ei
Kosketustähtäystoiminto (näet etäisyyden mihin tahansa pisteeseen koskettamalla näytössä näkyvää pistettä) Ei
Strava-ominaisuudet (Beacon, reaaliaikaiset osuudet) Kyllä
Kilpailuennuste Kyllä
Yhteydet Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Palautumisaika Kyllä
Esiladattuna yli 41 000 kenttää Kyllä
Värinäyttö Kyllä
Garmin Pay™ Kyllä
BaseCamp™-yhteensopiva Kyllä
Palkinnot (kolikot) Ei
Virtuaalinen lähtöviiva Ei
Sisäinen ilmanpainemittari ja vuorovesitaulukot Ei
Korkeusmittari, jossa säädettävä ilmanpainemittarin asetus Ei
Automaattiset CourseView-päivitykset Kyllä
Käytettävissä olevat ulkoilu- ja vapaa-aikaprofiilit Patikointi, kiipeily, maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu, murtomaahiihto, suppailu, soutu, kajakkimelonta, jumpmaster, taktinen harjoittelu
Automaattinen synkronointi (siirtää tiedot automaattisesti Garmin Connectiin) Ei
Tehominuutit Kyllä
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen) Kyllä
Automaattiset monilajisuoritukset Kyllä
Askeleen pituus (reaaliaikainen) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Sekuntikello Kyllä
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja) Kyllä
Juoksun dynamiikka kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Peruslepoajanotto (yli 0) Kyllä
Ladattavien karttojen tuki Kyllä
Maksimaalinen hapenottokyky Kyllä
Anaerobinen kynnys (arvioi tahdin ja sykkeen analyysin avulla pisteen, jossa lihakset alkavat väsyä nopeasti) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
GPS-koordinaatit Kyllä
Physio TrueUp Kyllä
Vector™-yhteensopiva Kyllä
Osuudet (Live, Garmin) Kyllä
Avaa uudet askelkuvakkeet Ei
SY-hälytykset Kyllä
Pikanäppäimet Kyllä
Toisto käytössä -lepoajanotto Kyllä
Kiihtyvyysmittari Kyllä
Etäisyys layupeihin/doglegeihin Kyllä
Tasoituspisteytys Ei
GPS-perustainen matka, kesto ja tahti Kyllä
Kulutetut kalorit Kyllä
Kosketus- ja/tai painikelukitus Kyllä
Edistynyt Vector-tuki Ei
Polkujuoksun automaattinen nousu Kyllä
Ääniopasteet Kyllä
Määritettävät kierroshälytykset Kyllä
Ajastin Kyllä
TrueUp™ Kyllä
Connect IQ™ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset) Kyllä
UltraTrac mode Kyllä
Pystynopeus Kyllä
Käytettävissä olevat juoksuprofiilit Juoksu, sisäjuoksu, polkujuoksu
Kosketusnäyttö Ei
Kiivetyt kerrokset Kyllä
Reaaliaikainen jälkiloki Kyllä
Korkeusprofiili Kyllä
Digitaalinen tuloskortti yes
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan) Kyllä
Mukautetut kohteet Ei
Lipputangon osoitin Ei
Toistaa musiikkia Kyllä
QuickFit™-kellonhihnat mukana (22 mm)
Tähtää ja mene Kyllä
TempoTraining (merkkiäänet ilmaisevat backswingin ja downswingin ihanteellisen suhteen 3:1) Ei
Garmin Elevate™-rannesykemittari Kyllä
SwingTempo (mittaa backswingin ja downswingin aikojen suhteen) Ei
Group LiveTrack Kyllä
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi) Kyllä
Tukee Varia™-tutkaa (takatutka) Kyllä
Virtual Racer™ Kyllä
Mukautettavat hälytykset Kyllä
Useita pyöräprofiileja Ei
Kokonaisnousu/-lasku Kyllä

Pakkauksessa

fēnix 5 Plus
Lataus-/datakaapeli
Documentation
Valmistajan osanumero 010-01988-11

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Fenix 5 Plus -urheilukello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *