Garmin Forerunner 235 -urheilukello

219,00

Forerunner 235 -kellon optinen anturi mittaa sykettä vuorokauden ympäri ranteesta, voit siis juosta ilman sykevyötä. Sen värikäs mittari näyttää sykealueesi sekä sykkeesi reaaliaikaisesti.

Varasto loppu

Garmin Forerunner 235 -urheilukello

Tuotetta ei enää saatavilla.

Garmin Forerunner 235 on GPS-juoksukello ja rannesykemittari. Seuraat sen avulla esimerkiksi matkaa, tahtia, aikaa ja sykettäsi.
Yhteysominaisuudet: automaattiset lataukset Garmin Connect™ -palveluun, reaaliaikainen jäljitys, äänikehotteet, älykkäät ilmoitukset ja jakaminen yhteisösivustoissa. Aktiivisuuden seuranta laskee päivittäiset askeleet, matkan, kalorit sekä unen. Lataa tietokenttiä, kellotauluja, widgetejä ja sovelluksia Connect IQ™ -kaupasta.

Kaikki juoksijat ja heidän tavoitteensa ovat erilaisia. Valmistaudu saavuttamaan tavoitteesi lataamalla kelloon vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia Garmin Connectista. Voit myös mukauttaa tietokenttiä ja ladata kellotauluja, widgetejä ja sovelluksia maksutta Connect IQ -kaupasta.

Sisäinen kiihtyvyysmittari mahdollistaa matka- ja tahtitietojen tallennuksen myös, kun juokset sisäradalla tai juoksumatolla ilman erillistä jalka-anturia. Juoksun jälkeen kello toimii myös aktiivisuusrannekkeena, joka laskee askeleita ja kaloreita. Lisäksi se muistuttaa liikkumaan, kun olet ollut yli tunnin paikallasi. Forerunner 235 paikantaa sijaintisi nopeasti ja tarkasti GPS- ja GLONASS-satelliittien avulla myös sankassa metsässä tai korkeiden rakennusten äärellä.

Osta oma Garminisi Shop4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 235 -urheilukello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *