Garmin Forerunner 30 -urheilukello

119,00

Garmin Forerunner 30 helpottaa kuntoilua ja yhteydenpitoa. Helppokäyttöinen GPS-juoksukello sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet juoksuun, kuten rannesykemittauksen sekä älykkäät perusilmoitukset. Sillä voit myös käyttää myös kuntoilun seurantatyökaluja, seurata aktiivisuutta helposti ja ladata tiedot automaattisesti Garmin Connectiin, missä voit analysoida tilastojasi perusteellisesti.

Varasto loppu

Garmin Forerunner 30 -urheilukello

Tuotetta ei enää saatavilla.

Garmin Forerunner 30 on ohut ja kevyt. Se se sopii täydellisesti päivittäisille juoksulenkeille, harjoitteluun ja kilpailuun. Se sisältää rannesykemittauksen sekä GPS-toiminnon, joka seuraa esimerkiksi matkaasi ja tahtia. Koska kello tallentaa kaikkia näitä tilastotietoja, et tarvitse sen lisäksi mukaasi esimerkiksi puhelinta tai sykevyötä. Kiinnitä se ranteeseen ja lähde liikkeelle!

Haluatko lisätietoja fyysisestä kunnostasi? Forerunner 30 analysoi syketiedot ja antaa arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä, joka ilmaisee puolestaan kehosi suorituskykyä. Tulos on sitä parempi, mitä suurempi luku. Voit parantaa maksimaalista hapenottokykyäso ajan myötä säännöllisellä ja tehokkaalla harjoittelulla – ryhdy toimeen!

Forerunner 30 -kelloa kannattaa käyttää päivittäin sen aktiivisuudenseurantatoimintojen vuoksi. Se seuraa askeleitasi, kaloreiden kulutustasi, matkaasi, unta1 sekä tehominuutteja ja sykettäsi vuorokauden ympäri. Lisäksi se seuraa toimettomuusjaksoja ja ilmoittaa värinähälytyksellä, kun on aika lähteä liikkeelle. Move IQ -toiminto lisää aktiivisuudenseurannan kätevyyttä, se havaitsee automaattisesti, milloin lähdet liikkeelle, ja luokittelee suorituksen kävelyksi, juoksuksi, pyöräilyksi tai muuksi.

Saat älykkäät ilmoitukset käyttöösi liittymällä Garmin Connect™ -palveluun.

Osta oma Garminisi Sport4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 30 -urheilukello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *