Garmin Forerunner 645 Music -urheilukello

349,00

GPS-juoksukello, jossa musiikkiominaisuus ja Garmin Pay -valmius. Lataa helposti jopa 500 kappaletta kelloosi, yhdistä kello Bluetooth®-kuulokkeisiin ja kuuntele musiikkia ilman puhelinta.
Tukee Garmin Pay™ -lähimaksua, jonka ansiosta voit maksaa kätevästi kellolla ja jättää käteisen ja kortit kotiin.

Antaa monipuolisia juoksun dynamiikkatietoja, kuten maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystyliikkeen. Näyttää rannesykemittauksen avulla suorituskyvyn seurantatietoja, kuten arvion nykyisen harjoittelusi tilasta.

 

Varasto loppu

Garmin Forerunner 645 Music -urheilukello

Tuotetta ei enää saatavilla.

Garmin Forerunner 645 Music -laitteen avulla pääset täydelliseen suoritukseen joka kerta, kun lähdet juoksulenkille – juoksu ei ole pelkkää kuntoilua, se on suoritus. Lähimaksuominaisuuden ansiosta voit tehdä ostoksia tahtiasi hidastamatta. Lisäksi GPS-laite tarjoaa monipuoliset juoksun dynamiikkatiedot sekä suorituskyvyn seurantatyökalu tavoitteiden saavuttamiseksi.

Nyt voit jättää myös sekä puhelimen että lompakon matkasta. Forerunner 645 Music tukee Garmin Pay -lähimaksua, joten voit maksaa ostoksiasi kellollasi. Voit käyttää toimintoa käytännössä kaikkialla, missä lähimaksu toimii kortilla. Voit ostaa vesipullon tai pienen välipalan, maksaa kätevästi kellolla ja jatkaa matkaasi.

Kellossa on tallennustilaa jopa 500 musiikkikappaleelle, joten voit vauhdittaa menoasi lempimusiikillasi. Voit siirtää musiikkia helposti tietokoneesta ja lisätä haluamasi kappaleet soittolistaan Bluetooth-kuulokkeilla. Nyt voit oikeasti jättää puhelimen kotiin lähtiessäsi lenkille, koska juoksuasi siivittävä musiikki on käytettävissä suoraan ranteessasi.

Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Forerunner 645 Music auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi – pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon tehokkaammin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti. Se kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinen harjoitustehokkuus kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta, eli harjoittelun määrää viimeisen seitsemän päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Tämä kello kestää niin uinnin kuin suihkunkin, sen Garmin Chroma Display™ -näyttö on helposti luettava myös suorassa auringonpaisteessa, ja sen lasi on valmistettu erittäin kestävästä Corning® Gorilla® -materiaalista. Jos haluat vaihtelua, voit vaihtaa hihnaa nopeasti ilman työkaluja. Päivittäiseen käyttöön sopivan kevyen kellon vesitiiviysluokitus on 5 ATM (50 metriä), joten se kestää sekä uinnin että suihkun. Forerunner 645 Music pysyy varmasti mukana tahdissasi, akunkesto on jopa seitsemän päivää älykellotilassa ja 14 tuntia GPS-tilassa.

Osta oma Garminisi Shop4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 645 Music -urheilukello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *