Garmin Forerunner 735XT -urheilukello, Run Bundle (sis. HRM-Run -sykevyön)

359,00

Garmin Forerunner 735XT on GPS-multisportkello, joka sisältää Garmin Elevate™ -rannesykemittarin – mittaa sykettä ranteesta – pyöräile ja juokse vapaasti. Laite antaa edistyneitä pyöräilyn, uinnin ja juoksun dynamiikkatietoja, kuten maakosketuksen keston tasapaino, askeleen pituus ja pystysuhde.
Mukauta Garmin Forerunner 735XT -laitteesi maksuttomilla Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla ja sovelluksilla.

Varasto loppu

Garmin Forerunner 735XT -urheilukello, Run Bundle (sis. HRM-Run -sykevyön)

Tuotetta ei enää saatavilla.

Garmin Forerunner® 735XT -kellon avulla voit kehittyä yhä paremmaksi urheilijaksi – niin radalla kuin vedessäkin. Tämä GPS-multisportkello on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat tarkkoja ja monipuolisia tietoja harjoittelustaan ja kilpailuistaan. Entistä pienempi ja käytössä miellyttävämpi 735XT sopii harjoittelun lisäksi myös arkeen, työpäivään. Se toimii myös aktiivisuusrannekkeena, joka laskee askeleita, kaloreita ja untasi.

Rutiini on kaikkea muuta kuin rutiinia. Garmin Forerunner 735XT -kellon avulla voit tehdä muutoksia elämääsi helposti, koska kellossa on valmiina lukuisat urheiluprofiilit juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa/avovedessä), murtomaahiihtoa, melontalajeja, polkujuoksua, patikointia ja voimaharjoittelua varten. Automaattisen monilajitoiminnon ansiosta voit vaihtaa lajia yhdellä painalluksella brick-harjoitusten sekä duathlon- ja triathlon-kilpailujen yhteydessä. 735XT tukee vaativia juoksu-, pyöräily- ja allasuintiharjoituksia. Luo omia mukautettuja harjoituksia ja lataa harjoituksia maksutta Garmin Connect -palvelusta.

Osta oma Garminisi Sport4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 735XT -urheilukello, Run Bundle (sis. HRM-Run -sykevyön)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *