Garmin Forerunner 735XT -urheilukello

329,00

Garmin Forerunner 735XT on GPS-multisportkello, joka sisältää Garmin Elevate™ -rannesykemittarin – mittaa sykettä ranteesta – pyöräile ja juokse vapaasti. Laite antaa arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä, anaerobisen kynnyksen, kilpailuennusteen ja palautumisohjauksen.
Yhteysominaisuudet: esimerkiksi älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset Garmin Connect™ -palveluun ja reaaliaikaisen seurannan. Mukauta Forerunner 735XT -laitteesi maksuttomilla Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla ja sovelluksilla.

Varasto loppu

Garmin Forerunner 735XT -urheilukello

Tuotetta ei enää myynnissä.

Garmin Forerunner® 735XT -kellon avulla voit kehittyä yhä paremmaksi urheilijaksi – niin radalla kuin vedessäkin. Tämä GPS-multisportkello on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat tarkkoja ja monipuolisia tietoja harjoittelustaan ja kilpailuistaan. Entistä pienempi ja käytössä miellyttävämpi Garmin Foresunner 735XT sopii harjoittelun lisäksi myös arkeen, työpäivään. Se toimii myös aktiivisuusrannekkeena, joka laskee askeleita, kaloreita ja untasi.

Forerunner 735XT on ensimmäinen juoksukello, joka on yhteensopiva Strava Live Segments -ominaisuuden kanssa. Kello sisältää 60 päivän maksuttoman Strava Premium -kokeilujakson. Kun hankit äsenyyden, tähdellä merkityt Strava-juoksu- ja -pyöräilyosuutesi synkronoituvat automaattisesti 735XT-laitteeseen, jotta saat reaaliaikaista palautetta suorituksen aikana. Saat myös hälytykset lähdöistä ja saapumisista, voit tarkastella sijoitustaulukoita ja tarkistaa, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi. Strava Suffer Score analysoi sykkeesi harjoituksen aikana ja luokittelee suorituksesi kokonaistehon, jotta voit tarkistaa harjoituksen jälkeen, päihititkö eilisen tulokset ja miten kovasti työskentelit harjoituksen aikana.

Saat älykkäät ilmoitukset käyttöösi liittymällä Garmin Connect™ -palveluun.

Osta oma Garminisi Shop4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 735XT -urheilukello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *