Garmin Forerunner 935XT keltainen/musta -urheilukello, Tri Bundle (sis HRM-Tri-, HRM-Swim-sykevyöt)

499,00

Garmin Forerunner 935XT on huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkello, joka mittaa sykkeen ranteesta
Monipuoliset juoksu- ja monilajitoiminnot kellossa, jota on miellyttävä käyttää koko päivän – se painaa vain 49 grammaa.
Sisäinen ilmanpainemittari kertoo korkeuden muutoksista, korkeusmittari ja elektroninen kompassi pitävät puolestaan kulkusuunnassa.
Auttaa arvioimaan, harjoitteletko liian paljon vai liian vähän ja tarjoaa myös muita toimintoja suoritustesi tarkkailuun.

Varasto loppu

Garmin Forerunner 935XT keltainen/musta -urheilukello, Tri Bundle (sis HRM-Tri-, HRM-Swim-sykevyöt)

Tuotetta ei enää myynnissa, katso uusi Garmin Forerunner 945 Tri-Bundle tästä.

Garmin Forerunner 935 -kellolla saat runsaasti tietoa esimerkiksi juoksudynamiikastasi, harjoittelun tilastasi, FTP-tasostasi ja maksimaalisesta hapenottokyvystäso. Paljon urheilevat haluavat aina vain parantaa vanhoja tuloksiaan. Tällä huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkellolla hienosäädät sekä harjoittelua että palautumista ja kehityt entistäkin paremmaksi.

Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello on kevyt ja mukava, joten sitä voi käyttää vaikka koko päivän. 935 sopii yhteen Garminin helposti vaihdettavien QuickFit™-hihnojen kanssa. Löydät jokaisen tilanteeseen sopivan hihnan,sporttisen silikonisen, klassisen nahkaisen tai vaikka tyylikkään metallisen.

Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Forerunner 935 auttaa tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon paremmin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti. Se myös kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinenharjoitusvaikutustoiminto kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kokonaiskuormittavuutta eli harjoittelun määrää viimeisen seitsemän päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Kelloosi saamat älykkäät ilmoitukset ovat vasta alkua. Kun pariliität Forerunner 935 -kellosi yhteensopivaan älypuhelimeen, voit tehdä automaattisia latauksia Garmin Connect -palveluun. Saat myös käyttöösi ääniopastuksen ja musiikin hallinnan. Läheisesi voivat seurata harjoituksiasi reaaliajassa LiveTrack-toiminnolla. Jos taas haluat itse seurata kavereidesi menoa, käytä GroupTrack-toimintoa. Tietosi voit ladata nopeasti pilvipalveluun tai sieltä pois nopealla Wi-Fi®-yhteydellä.

Mikään ei ole hienompaa kuin täydellisesti onnistunut harjoitus. TrainingPeaks Connect IQ -sovelluksella voit tarkastella päivän harjoituksiasi suoraan Forerunner 935 -kellossa. Laite opastaa sinua harjoituksissa reaaliaikaisesti. Se hakee sekä tehotavoitteet että intervallien kestot suoraan TrainingPeaks-sovelluksesta. Harjoituksen jälkeen kello synkronoituu automaattisesti TrainingPeaks-sovelluksen kanssa – voit analysoida suoritustasi yksityiskohtaisesti ja tarkkailla edistymistäsi tavoitteitasi kohti.

Osta oma Garminisi Shop4me-verkkokaupasta! Tutustu lisätarvikkeisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 935XT keltainen/musta -urheilukello, Tri Bundle (sis HRM-Tri-, HRM-Swim-sykevyöt)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *