Garmin Forerunner 945 LTE -GPS-urheilukello, musta

698,95

Garmin Forerunner 945 LTE -GPS-urheilukello on varustettu LTE-ominaisuudella, voit jättää puhelimen kotiin.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 4–7 päivää.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 010-02383-20 Osastot: ,

Garmin Forerunner 945 LTE -GPS-urheilukello, musta

Garmin Forerunner 945 LTE -GPS-urheilukello tarjoaa mielenrauhaa lenkkeilijöille ja  triathlonisteille juoksun, ajon ja uinnin aikana. Jätä siis puhelin kotiin. Tämä kello hoitaa kaiken.

TEHOKAS JUOKSUKELLON MUOTOILU

Forerunner 945 LTE Kello sisältää entistä enemmän ominaisuuksia ilman, että sen koko tai paino on kasvanut. Ohita kilpailijat kevyen, urheilullisen älykellon voimin.

VALMIS KAIKKEEN

Tämä kello on valmis kaikkeen avovesiuinnista pitkiin harjoituslenkkeihin. Sen vankka silikonihihna ja Corning® Gorilla® Glass DX -linssi kestävät lähes mitä tahansa.

LTE-YHTEYS

Tällä LTE-yhteyttä käyttävällä älykellolla voit pitää yhteyttä perheeseesi ja kavereihisi ja varmistaa mielenrauhasi urheillessasi. Huomaa, että tällöin sinun täytyy tehdä LTE-sopimus operaattorin kanssa, sopimus tehdään Garmin Connect -palvelussa.

HÄTÄTOIMINTO

Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kello havaitsee tapahtuman, esimerkiksi onnettomuuden, se voi lähettää sijaintitietosi viestillä asettamallesi hätäyhteyshenkilöillesi.

LIVETRACK

LiveTrack-toiminnolla voit antaa kavereiden ja perheen seurata sijaintiasi reaaliaikaisesti ja jopa tarkastella koko suunnittelemaasi reittiä. Voit luottaa siihen, että läheisesi tietävät sijaintisi tarkasti.

KANNUSTAJIEN VIESTIT

Voit saada kisan aikana lisämotivaatiota perheeltäsi ja kavereiltasi ääni-  ja tekstiviesteillä.

REAALIAIKAINEN TAPAHTUMIEN JAKO

Lähetä kisapäivityksiä automaattisesti perheellesi ja kavereillesi tekemättä mitään. Voit pitää heidät ajan tasalla esimerkiksi tahdistasi ja matkasta kisan aikana.

PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET

Kun haluat opastusta, joka huomioi sinut ja kuntotasosi, saat päivittäisiä juoksu- ja treeniehdotuksia, jotka perustuvat nykyisen harjoittelusi kuormittavuuteen ja maksimaaliseen hapenottokykyysi.

GARMIN-VALMENTAJA

Maksuttomat ja mukautuvat harjoitusohjelmat sisältävät valmentajien opastuksen, joka mukautuu tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Harjoitukset synkronoituvat suoraan puhelimeesi.

SYNKRONOI HARJOITUSOHJELMAT

Hae sisä- ja ulkoharjoitteluohjelmasi Garmin Connect™ -sovelluksesta tai synkronoi niitä saumattomasti Forerunner-kelloon muista ympäristöistä (esimerkiksi TrainingPeaks® ja TrainerRoad).

HARJOITUKSEN TEHOKKUUS

Näet, miten harjoituksesi vaikuttavat kestävyytesi, nopeutesi ja voimasi kehitykseen, aerobisen ja anaerobisen treeniin Harjoituksen tehokkuus -palauteen ansiosta.

PALAUTUMISAIKA

Sisäinen palautumisohjaus ilmoittaa jokaisen harjoituksen jälkeen, miten kauan kannattaa levätä ennen seuraavaa ponnistelua. Se huomioi jopa harjoitusten ulkopuolelta koko päivän stressin, unen ja päivittäisen aktiivisuuden.

SISÄISET URHEILUSOVELLUKSET

Lisää vaihtelua harjoituksiisi esimerkiksi pyöräilyyn, triathloniin, allas- ja avovesiuintiin sekä ratajuoksuun tarkoitetuilla suoritusprofiileilla. Lajia voi vaihtaa yhdellä painalluksella kilpailuja sekä yhdistettyjä pyöräily- ja juoksuharjoituksia varten.

RATAJUOKSU

Tällä sisäisellä suoritusprofiililla voit mitata juoksumatkasi tavallista tarkemmin 400 metrin radalla.

PARANNETUT INTERVALLIT

Uuden intervallitietosivun ja automaattisen luokituksen avulla voit seurata nopeimpia ja hitaimpia aikojasi, jotka erotellaan valmiiksi. Avoimet toistot -tila tarjoaa intervalleihin rakennetta kierrospainikkeen avulla.

MAKSIMI HAPENOTTOKYKY

Harjoittele tehokkaammin hyödyntämällä MAKSIMI HAPENOTTOKYKY mittaria, joka ilmaisee odotettavissa olevan suorituskyvyn ja huomioi jopa kuumuudesta tai korkeasta paikasta johtuvan suorituskyvyn muutoksen.

PACEPRO-OMINAISUUS

PacePro-toiminnon kaltevuuden perusteella toimivan opastuksen ansiosta pysyt tahdissa juostessasi reittiä.

KILPAILUENNUSTE

Tämä erikoistyökalu huomioi kuntotasosi ja harjoitteluhistoriasi, jotta voit saavuttaa kilpailutavoitteesi ja seurata harjoittelusi vaikutusta arvioituun loppuaikaan.

SUORITUSTASO

Voit juoksusi aikana analysoida vauhtia, sykettä ja sykevaihtelua, jotta saat reaaliaikaisen arvion nykyisestä suoritustasostasi.

HARJOITTELUN KUORMITTAVUUDEN KOHDISTUSTA

Tämä tilasto ilmaisee, miten harjoittelusi kuormittavuus voidaan jakaa teholuokkiin, ja onko jako tasapainoinen, keskittynyt vai puutteellinen joillakin alueilla.

HARJOITTELUN TILA

Tämä toiminto arvioi aiempia harjoituksiasi ja suorituskykytietojasi ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa.

RANNESYKEMITTARI

Uuden sukupolven anturi antaa syketietoja ja hälyttää, jos sykkeesi pysyy nopeana levossakin. Tarkkaile, miten kovasti sydämesi tekee töitä suoritusten aikana.

JUOKSUN DYNAMIIKKATIEDOT

Käytettäessä yhteensopivan lisävarusteen kanssa Garmin Forerunner 945 LTE mittaa tärkeitä juoksun metriikkatietoja kuten askeltiheyttä, askeleen pituutta, maakosketuksen kestoa ja tasapainoa.

PYÖRÄILYTEHO

Yhdistämällä yhteensopivaan Garminin voimamittariin (myydään erikseen) voit harjoitella ajotehon lisäämistä. Apunasi ovat pyöräilyn dynamiikka, FTP ja edistyneet harjoittelumenetelmät.

PITKÄÄN KESTÄVÄ AKKU

Akku kestää jopa 2 viikkoa älypuhelintilassa ja enintään 7 tuntia GPS-tilassa, kun käytössä on musiikin toisto ja LTE LiveTrack.

TÄYSVÄRISET KARTAT

Garmin Forerunner 945 LTE -kellon karttojen avulla pysyt reitillä niin kaupungin kaduilla kuin sankan metsän poluilla.

LUO LISÄÄ REITTEJÄ

Voit luoda uusia reittejä Garmin Connect™ -sovelluksessamme. Voit suunnitella niitä myös muissa ympäristöissä (esimerkiksi Strava ja Komoot) ja synkronoida ne automaattisesti Forerunner-laitteeseen.

CLIMBPRO-OMINAISUUS

Ladattujen reittien ClimbPro-noususuunnittelun avulla näet reaaliaikaiset tiedot tämänhetkisistä ja tulevista nousuistasi, kuten kaltevuuden, etäisyyden ja nousun.

KÄÄNNÖSKOHTAINEN NAVIGOINTI

Hyödynnä reitin seuraamisen aikana käännöskohtaisia ohjeita, jotka ilmaisevat seuraavan käännöksen etukäteen.

KIERTOMATKAREITITYS

Kun määrität juoksu- tai ajomatkan, saat reittiehdotuksia, joita käyttämällä palaat lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline™-reititys helpottaa parhaiden paikallisten polkujen etsintää.

USEITA SATELLIITTIJÄRJESTELMIÄ

Käyttämällä useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla.

PULSSIOKSIMETRI

Kellon anturi9 tarkkailee veren happisaturaatiotasoa, mikä tukee edistynyttä unen tarkkailua ja sopeutumista korkeisiin paikkoihin.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA

Seuraa kehon energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.

KUUKAUTISTEN SEURANTA

Seuraa kuukautiskiertoasi tai raskauttasi Garmin Connect™ -sovelluksella. Voit esimerkiksi kirjata oireita ja saada liikunta- ja ravitsemusvinkkejä. Saat tiedot jopa suoraan ranteeseesi kuukautiskierron seurantawidgetillä ja raskauden seurantasovelluksella.

MUSIIKKIA RANTEESSASI

Voit ladata soittolistoja tietyistä musiikin suoratoistopalveluista, suoraan kelloosi. Forerunner 945 LTE -kelloon mahtuu jopa 1 000 kappaletta.

GARMIN PAY -MAKSURATKAISU

Maksaminen kassalla ja joukkoliikennejärjestelmän valitseminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

ÄLYHARJOITUS-VASTUKSEN HALLINTA

Ohjaa Tacx® Smart -harjoitusvastusta ANT+®-tekniikan avulla. Voit simuloida reittejä, käyttää automaattista vastuksen vaihtoa ja harjoituskehotteita, kun käytät kellon reittejä tai harjoituksia.

CONNECT IQ™ -KAUPPA

Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Garmin Connect IQ -kaupasta.

SYNKRONOI GARMIN CONNECTIN KANSSA

Lataa suorituksesi Garmin Connect -sovellukseen, jonka kautta voit olla yhteydessä vilkkaaseen verkkoyhteisöön, kilpailla toisia vastaan ja jakaa onnistumisiasi sosiaalisessa mediassa.

PAKKAUKSESSA:

  • Forerunner® 945 LTE -GPS-kello
  • Lataus-/datakaapeli
  • Oppaat
Tekniset tiedot

LINSSIN MATERIAALI Corning® Gorilla® Glass DX
KEHYKSEN MATERIAALI Kuituvahvisteinen polymeeri
QUICKFIT™-KELLONHIHNAT Kyllä (22 mm)
HIHNAN MATERIAALI Silikoni
KOTELON KOKO, L X P X K
44,4 x 44,4 x 13,9 mm

Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 128–218 mm

VÄRINÄYTTÖ
NÄYTÖN KOKO, LXK Lävistäjä 30,4 mm (1,2 ″)
NÄYTÖN TARKKUUS, LXK 240 x 240 kuvapistettä
NÄYTÖN TYYPPI Auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
PAINO 49 g
AKUNKESTO
Älykellotila: enintään 2 viikkoa
GPS-tila musiikkiominaisuus käytössä: enintään 12 tuntia
GPS-tila ja LTE LiveTrack käytössä: enintään 10 tuntia
GPS-tila musiikkiominaisuus ja LTE LiveTrack käytössä: enintään 7 tuntia
GPS-tila ilman musiikkia: enintään 35 tuntia
Katso tiedot

VESILUOKITUS 5 ATM
MUISTI/HISTORIA 200 tuntia suoritustietoja
Kellotoiminnot
AIKA/PÄIVÄYS Kyllä
GPS-AIKASYNKRONOINTI
AUTOMAATTINEN KESÄAIKA
HERÄTYSKELLO
AJASTIN
SEKUNTIKELLO
AURINGONNOUSU-/-LASKUAJAT
Terveyden seuranta
RANNESYKEMITTAUS (JATKUVA, JOKA SEKUNTI)
PÄIVITTÄINEN LEPOSYKE
POIKKEAVAN SYKKEEN HÄLYTYKSET Kyllä (korkea ja matala)
HENGITYSASTE (24X7)
PULSSIOKSIMETRI, HAPPISATURAATIO Kyllä (pistokoe ja valinnainen koko päivän sopeutuminen ja unessa)
KUNTOIKÄ Kyllä (sovelluksessa)
BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
KOKO PÄIVÄN STRESSI SEURANTA
RENTOUTUMISMUISTUTUKSET
RENTOUTUMISHENGITYSAJASTIN
LEVON Kyllä (edistynyt)
UNEN TARKKAILU (UNIPISTEET JA INSIGHT-TIEDOT)
NESTEYTYS Kyllä (Garmin Connect™ ja valinnainen Connect IQ™)
NAISEN TERVEYDEN SEURANTA Kyllä (Garmin Connect™ ja valinnainen Connect IQ™)
Anturit
GPS
GLONASS
GALILEO
GARMIN ELEVATE™-RANNESYKEMITTARI
BAROMETRINEN KORKEUSMITTARI
KOMPASSI
GYROSKOOPPI
KIIHTYVYYSMITTARI
LÄMPÖMITTARI
PULSSIOKSIMETRIN AKKLIMATISAATIO
Päivittäiset älyominaisuudet
YHTEYDET Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®, LTE (edellyttää tilausta)
CONNECT IQ™ (LADATTAVAT KELLOTAULUT, TIETOKENTÄT, WIDGETIT JA SOVELLUKSET)
ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
TEKSTIVASTAUS / PUHELUN HYLKÄÄMINEN TEKSTIVIESTILLÄ (VAIN ANDROID™)
KALENTERI
SÄÄ
MUSIIKIN HALLINTA
TOISTAA MUSIIKKIA
MUSIIKIN TALLENNUS Jopa 1000 kappaletta
PUHELIMEN ETSIMINEN
ETSI KELLO -TOIMINTO
VIRB®-ETÄKÄYTTÖ
ÄLYPUHELIMEN YHTEENSOPIVUUS iPhone®, Android™
YHTEENSOPIVA GARMIN CONNECT™ MOBILEN KANSSA
GARMIN PAY™
Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet
LIVETRACK
KATSOJIEN VIESTIT Kyllä (LTE-tilauksen kanssa)
GROUP LIVETRACK
REAALIAIKAINEN TAPAHTUMIEN JAKAMINEN
TAPAHTUMANTUNNISTUS TIETYN TOIMINNAN YHTEYDESSÄ
HÄTÄTOIMINTO
ASSISTANCE PLUS Kyllä (LTE-tilauksen kanssa; kattavuustiedot)
Taktiset ominaisuudet
KAKSOIS-GRID-KOORDINAATIT
Aktiivisuuden seurantaominaisuudet
ASKELLASKURI
LIIKKUMISPALKKI (NÄKYY LAITTEESSA, KUN OLET OLLUT TIETYN AJAN PAIKALLASI. PALKKI NOLLATAAN KÄVELEMÄLLÄ MUUTAMAN MINUUTIN AJAN)
AUTOMAATTINEN TAVOITE (OPPII AKTIIVISUUSTASOSI JA MÄÄRITTÄÄ PÄIVITTÄISEN ASKELTAVOITTEEN)
KULUTETUT KALORIT
KIIVETYT KERROKSET
KULJETTU MATKA
TEHOMINUUTIT
TRUEUP™
MOVE IQ™
GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES -SOVELLUS Kyllä (valinnainen Connect IQ -sovellus)
Gym & Fitness Equipment
KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT KUNTOSALIN SUORITUSPROFIILIT Voima-, kardio- ja crosstrainer-harjoittelu, portaiden nousu, kerrosten kiipeäminen, sisäsoutu, hengittely, pilates ja jooga
CARDIO WORKOUTS
VOIMAHARJOITUKSET
JOOGAHARJOITTELU
PILATES-HARJOITUKSET
AUTOMAATTINEN TOISTOJEN LASKEMINEN
Harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet
SYKEALUEET
SY-HÄLYTYKSET
SY-KALORIT
% MAKSIMISYKKEESTÄ
% SYR
PALAUTUMISAIKA
AUTOMAATTINEN MAKSIMISYKE
SV-STRESSITESTI (MITTAA SYKEVAIHTELUN, KUN SEISOT PAIKALLASI 3 MINUUTIN AJAN JA ARVIOI STRESSITASOSI. ASTEIKKO ON 1–100, JA PIENI PISTEMÄÄRÄ MERKITSEE VÄHÄISTÄ STRESSITASOA) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
HR BROADCAST (LÄHETTÄÄ SYKETIEDOT ANT+™-YHTEYDELLÄ PARILIITETTYIHIN LAITTEISIIN)
HENGITYSTAHTI (HARJOITUKSEN AIKANA) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
GPS-NOPEUS JA -MATKA
MUKAUTETTAVAT TIETOSIVUT
MUKAUTETTAVAT SUORITUSPROFIILIT
AUTO PAUSE®
INTERVALLIHARJOITTELU
PARANNETUT INTERVALLIT (SISÄLTÄÄ AVOIMET TOISTOT, INTERVALLIEN TIETOSIVUN, LEPONÄYTÖN JA AUTOMAATTISEN TUNNISTUKSEN)
VAATIVAT HARJOITUKSET
LADATTAVAT HARJOITUSOHJELMAT
AUTO LAP®
MANUAALINEN KIERROS
MÄÄRITETTÄVÄT KIERROSHÄLYTYKSET
MUKAUTUMINEN LÄMPÖÖN JA KORKEUTEEN
VO2 MAX (AJO)
HARJOITTELUN TILA (NÄET, HARJOITTELETKO TEHOKKAASTI, SEURAAMALLA HARJOITTELUTIETOJA, KUTEN MAKSIMAALISTA HAPENOTTOKYKYÄ JA ANAEROBISTA KYNNYSTÄ, JA VERTAAMALLA NIITÄ VIIMEAIKAISIIN TIETOIHIN)
HARJOITTELUN KUORMITTAVUUS (MITTAA SYKKEEN JA MAKSIMAALISEN HAPENOTTOKYVYN TIETOJEN PERUSTEELLA TEHOSI 28 PÄIVÄN AJALTA JA VARMISTAA, ETTÄ OLET OPTIMAALISELLA ALUEELLA TAVOITTEESI SAAVUTTAMISEN SUHTEEN)
HARJOITTELUN KUORMITTAVUUDEN KOHDISTUS
HARJOITUSVAIKUTUS (AEROBINEN)
HARJOITUSVAIKUTUS (ANAEROBINEN)
ENSISIJAINEN ETU (HARJOITUSVAIKUTUSMERKINNÄT)
PARANNETTU PALAUTUMISAIKA
PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET
MUKAUTETTAVAT HÄLYTYKSET
ÄÄNIOPASTEET
LOPPUAIKA
VIRTUAL PARTNER
VIRTUAL RACER™
AUTOMAATTISET MONILAJISUORITUKSET
MANUAALISET MONILAJISUORITUKSET
REITIN OPASTUS
OSUUDET (LIVE, GARMIN)
STRAVA-OMINAISUUDET (BEACON, REAALIAIKAISET OSUUDET)
KIERTOMATKAREITIN LUONTI (JUOKSU/PYÖRÄILY)
SUOSIOON PERUSTUVA TRENDLINE™-REITITYS
KOSKETUS- JA/TAI PAINIKELUKITUS
PIKANÄPPÄIMET
AUTOMAATTINEN VIERITYS
SUORITUSHISTORIA KELLOSSA
PHYSIO TRUEUP
Juoksuominaisuudet
KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT JUOKSUPROFIILIT Juoksu, sisä- ja ulkoratajuoksu, juoksumattojuoksu, polkujuoksu, virtuaalinen juoksu, ultrajuoksu
GPS-PERUSTAINEN MATKA, KESTO JA TAHTI
JUOKSUN DYNAMIIKKA kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
PYSTYSUUNTAINEN LIIKEHDINTÄ JA PYSTYSUHDE (JUOKSULIIKKEEN JOUSTAVUUS JA ETU SUHTEESSA ASKELEEN PITUUTEEN) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
MAAKOSKETUKSEN KESTO JA TASAPAINO (NÄYTTÄÄ, MITEN KAUAN JALKA KOSKETTAA MAATA JUOKSULIIKKEEN AIKANA, JA MITEN SYMMETRISTÄ JUOKSU ON) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
ASKELEEN PITUUS (REAALIAIKAINEN) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
POLJINNOPEUS (TARJOAA REAALIAIKAISEN ASKELMÄÄRÄN MINUUTISSA)
SUORITUSTASO (VERTAA 6–20 MINUUTIN JUOKSUN JÄLKEEN REAALIAIKAISTA SUORITUSTASOASI KESKIMÄÄRÄISEEN KUNTOTASOOSI)
ANAEROBINEN KYNNYS (ARVIOI TAHDIN JA SYKKEEN ANALYYSIN AVULLA PISTEEN, JOSSA LIHAKSET ALKAVAT VÄSYÄ NOPEASTI) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
PACEPRO™-TAHTISTRATEGIAT
JUOKSUHARJOITUKSET
KILPAILUENNUSTE
TUKEE NOPEUS- JA ASKELTIHEYSANTURIA (ANTURILLA)
Golfominaisuudet
ESILADATTUNA YLI 42 000 KENTTÄÄ
ETÄISYYS: E/K/T (MATKA VIHERIÖN ETU- JA TAKAOSAAN SEKÄ KESKELLE)
ETÄISYYS LAYUPEIHIN/DOGLEGEIHIN
LYÖNNIN PITUUDEN MITTAUS (LASKEE TARVITTAVAN LYÖNNIN TARKAN ETÄISYYDEN MISSÄ TAHANSA KENTÄLLÄ) Automaattinen
DIGITAALINEN TULOSKORTTI Kyllä
TILASTOJEN SEURANTA (VEDOT, PUTTAUKSET KIERROKSELLA, VIHERIÖT, VÄYLÄOSUMAT)
GARMIN AUTOSHOT™
AUTOMAATTISET COURSEVIEW-PÄIVITYKSET
VIHERIÖNÄKYMÄ JA MANUAALINEN LIPUN SIJOITTELU
ESTEET JA KENTTÄKOHTEET
LIPPUTANGON OSOITIN
TASOITUSPISTEYTYS
TRUSWING™-YHTEENSOPIVA
KIERROKSEN AJANOTTO/MATKAMITTARI
Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet
KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT ULKOILU- JA VAPAA-AIKAPROFIILIT Patikointi, kiipeily, laskettelu, lumilautailu, murtomaahiihto, suppailu, soutu, kajakkimelonta
NAVIGOINTIPISTEESTÄ PISTEESEEN
REAALIAIKAINEN JÄLKILOKI
PALUU ALKUUN
TRACBACK®
ULTRATRAC MODE
YMPÄRISTÖ-TILA
KORKEUSPROFIILI
MATKA MÄÄRÄNPÄÄHÄN
ILMANPAINETRENDIEN OSOITIN
CLIMBPRO™-NOUSUSUUNNITTELU
POLKUJUOKSUN AUTOMAATTINEN NOUSU
PYSTYNOPEUS
KOKONAISNOUSU/-LASKU
ENNAKOIVA KORKEUSKÄYRÄ
ESILADATUT TOPOACTIVE KARTAT
ESILADATUT TIE- JA POLKUKARTAT
LADATTAVIEN KARTTOJEN TUKI
BASECAMP™-YHTEENSOPIVA
GPS-KOORDINAATIT
PINTA-ALAMITTAUS kyllä (Connect IQ™)
METSÄSTYS-/KALASTUSKALENTERI kyllä (Connect IQ™)
PROJISOITU REITTIPISTE
AURINGON JA KUUN VAIHEIDEN TIEDOT kyllä (Connect IQ™)
XERO™-SIJAINNIT
Pyöräilyominaisuudet
AIKA-/ETÄISYYSVAROITUS (HÄLYTTÄÄ, KUN OLET SAAVUTTANUT TAVOITTEESI)
HARJOITUKSET (KOETA PARANTAA EDELLISTÄ AIKAASI)
GARMININ PYÖRÄILYKARTTA (REITITYSTÄ TUKEVA KATUPYÖRÄILYKARTTA)
MAASTOPYÖRÄILYN VAIKEUS JA SUJUVUUS
KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT PYÖRÄILYPROFIILIT Pyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily, sähköpyöräily, sähköpyöräily maastossa
PYÖRÄILYKIERROS JA KIERROKSEN ENIMMÄISVOIMA (VOIMA-ANTURILLA)
KILPAILU SUORITUSTA VASTAAN
FTP (FUNCTIONAL THRESHOLD POWER) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
VECTOR™-YHTEENSOPIVA
YHTEENSOPIVA VOIMAMITTAREIDEN KANSSA (NÄYTTÄÄ YHTEENSOPIVIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VALMISTAMIEN ANT+™ -YHTEENSOPIVIEN VOIMAMITTARIEN TIEDOT)
EDISTYNYT VECTOR-TUKI
VARIA VISION™ -YHTEENSOPIVA (AURINKOLASINÄYTTÖ)
TUKEE VARIA™-TUTKAA (TAKATUTKA)
TUKEE VARIA™-VALOJA
NOPEUS- JA POLJINNOPEUSSENSORIN TUKI (ANTURILLA)
Uintiominaisuudet
KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT UINTIPROFIILIT Allasuinti, avovesiuinti, vesijuoksu
AVOVESIUINNIN TIEDOT (MATKA, TAHTI, VETOMÄÄRÄ/-TAHTI, KALORIT)
ALLASUINNIN TIEDOT (ALTAANVÄLIT, MATKA, TAHTI, VETOMÄÄRÄ/-TAHTI, KALORIT)
VETOTYYPIN TUNNISTUS (VAPAA, SELKÄ, RINTA, PERHONEN)
HARJOITUSTEN KIRJAUS
PERUSLEPOAJANOTTO (YLI 0)
TOISTO KÄYTÖSSÄ -LEPOAJANOTTO
AUTOMAATTINEN LEPO
AIKA- JA MATKAHÄLYTYKSET
TAHTIHÄLYTYKSET (VAIN ALLASUINTI)
LASKURIN KÄYNNISTYS
UINTIHARJOITUKSET
KRIITTINEN UINTINOPEUS
VEDENALAINEN RANNESYKEMITTAUS
SYKE (REAALIAIKAINEN LEVON AIKANA, INTERVALLIEN JA HARJOITUSTEN TILASTOT LEVON AIKANA JA AUTOMAATTINEN SYKKEEN LATAUS UINNIN JÄLKEEN) Kyllä (HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ ja HRM-Pro ™)
Lastenpaikannusominaisuudet
TOE-TO-TOE™-HAASTESOVELLUS Kyllä (valinnainen Connect IQ:n Toe-to-Toe™-haastesovellus)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Forerunner 945 LTE -GPS-urheilukello, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *