Garmin Vector 3 ja 3S -tehomittaus-polkimet

429,95779,95

Garmin Vector 3 ja 3S -polkimet ovat parasta mitä markkinoilla on tarjolla! Pyöräile entistä tehokkaammin ja harkitummin käyttämällä polkimiin sisältyvää Vector 3 -tehomittaria. 

Garmin Vector 3 ja Vector 3S:n valmistus on lopetettu eikä sitä ole enää saatavilla. Tilalle on tullut Garmin Rally -polkimet, löydät ne täältä.

 

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +

Garmin Vector 3 ja 3S -tehomittaus-polkupyörän polkimet

Garmin Vector 3 ja Vector 3S:n valmistus on lopetettu eikä sitä ole enää saatavilla. Tilalle on tullut Garmin Rally -polkimet, löydät ne täältä.

Kun haluat parantaa omaa ennätystäsi, teho on luotettavin tapa mitata harjoittelua. Toisin kuin muut tehomittarit, Vector 3 käyttää polkimiin sisäänrakennettuja antureita, joten se tuottaa luotettavat ja tarkat tiedot jokaisesta harjoittelukerrasta.

Garmin Vector 3S on edullinen keino saada tehotietoja ja viedä harjoittelu kokonaan uudelle tasolle. Vector 3S on yhdessä polkimessa oleva järjestelmä, joka kertoo poljinnopeuden ja arvioidun kokonaistehon mittaamalla vasempaan polkimeen kohdistuvia voimia. Järjestelmä on myöhemmin helppo päivittää kahden anturin järjestelmäksi. Kahden anturin järjestelmän jo heti alussa hankkiessasi, valitse Garmin Vector 3 -malli.

Vector 3 ei vaadi monimutkaisten voimansiirtojärjestelmien, uusien kiekkojen tai ulkoisten anturien asentamista. Erillisiä antureita ei ole lainkaan, joten Vector 3 voidaan asentaa tavallisen polkupyörän polkimen tavoin. Se on helppo siirtää pyörästä toiseen ilman ammattilaisen apua. Vector 3:n tyylikäs ja ohut muotoilu takaa paremman liikkumavaran kaarteissa ja ergonomisemman korkeuden. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu akseli ja komposiittimateriaalista valmistettu poljinrunko on suunniteltu ja testattu kestämään vuosien käyttöä. Mittarin paristonkesto on jopa 120 tuntia.

Ota kaikki irti Vector 3 -mittaristasi yhdistämällä se yhteensopiviin Edge-pyöräilytietokoneisiin, ANT+- tai Bluetooth-yhteyttä käyttäviin kuntoilulaitteisiin, kuten yhteensopiviin Forerunner ® ja Fēnix ® -laitteisiin sekä Garmin Connect Mobile -sovellukseen. Voit myös päivittää mittarin ohjelmiston kätevästi millä tahansa näistä laitteista.

Käyttämällä Garmin Connect™-, Strava- ja TrainingPeaks-sovelluksia saat käyttöösi ajonjälkeisen analyysin, tietojen jakamisen, kartat, reittisuunnittelun ja monta muuta ominaisuutta. Kehitä voimiasi yhdistämällä Vector 3S TrainerRoad-sovellukseen ANT+-yhteydellä. TrainerRoad-sovelluksella saat käyttöösi Vector 3S -mittarin voimatietojen perusteella juuri sinua varten muokattuja sisäharjoituksia. Sisäharjoittelujärjestelmästä saat myös harjoitusohjelmia ja helppokäyttöiset suorituskykyanalyysityökalut, joilla voit analysoida kaikkia matkojasi sisällä ja ulkona. 

Jos haluat parasta, valitse Garmin Vector 3 ja 3S -tehomittaus-polkimet!

HUOM: Vector-järjestelmää käyttävän pyöräilijän enimmäispaino on 105 kiloa. Painorajan ylittäminen voi aiheuttaa pyöräilijälle henkilövahinkoja ja omaisuusvahinkoja.

Kaikki Sport4me-verkkokaupassa olevat Garmin-laitteet löydät täältä.

Vector 3S -yhden polkimen voima-anturi

010-01787-01

Vector 3S -poljin

Klossit

Oppaat

Vector 3 -kahden polkimen voima-anturit

010-01787-00

Vector 3 -polkimet

Klossit

Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Vector 3 ja 3S -tehomittaus-polkimet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *