Gymstick Powerslider Basic 180 cm -luistelulauta

69,95

Gymstick Powerslider Pro 180 cm -luistelulauta on monen valmentajan ja huippu-urheilijan suosittelema!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 62131 Osasto:

Gymstick Powerslider Basic 180cm -luistelulauta

Gymstick Powerslider Pro 180 09cm -luistelulauta on erinomainen treenilauta kaikenlaisille urheilijoille, lapsista huippu-urheilijoihin. Gymstick Powerslider Pro 230cm -luistelulauta soveltuu koko perheen kuntoilukäyttöön, ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille.

Tuote on monen valmentajan ja huippu-urheilijan suosittelema:

“Yleensä luistelulaudat ovat painavia, kookkaita ja hyvin hankalia kuljettaa mukana. Treenilauta on loistava tuote, koska se on kevyt ja menee hyvin pieneen tilaan rullalle kantokassiin. Voin ottaa sen helposti mukaan minne tahansa – Pelireissuille, jäähallille, urheilukentälle, kuntosalille, kotiin ja mökille.”

Karri Rämö
Maalivahti, Calgary Flames, NHL

“Erityisen hyvin Treenilauta soveltuu myös aktiivijääkiekkoilijan palauttavaksi harjoitusvälineeksi jääharjoituksen jälkeen kuntopyöräilyn sijaan. Kosta tuotetta voi säilyttää ja kuljettaa helposti kantokassissa rullalla, se on helppo pitää mukana missä vain. Suosittelen Treenilaudan käyttöä kaikille jääkiekkoilijoille junioreista ammattipelaajiin. Se on myös erinomainen kuntoiluväline kotiin.”

Erkka Westerlund
Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja
Suomen nuorten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja
Usean SM-liiga / KHL joukkueen päävalmentaja

Luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoittelu on nyt helppoa niin kotona tai matkalla. Treenilaudalla pystyt tekemään tehokasta aerobista harjoittelua sekä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle. Luistelulaudan kuljetus ja säilytys on erittäin helppoa, koska se voidaan rullata ja säilyttää kantokassissa. Tuotteen mukana tulee myös harjoitusjuliste.

Saatavana myös 230 senttiä pitkänä versiona.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Gymstick-tuotteet täältä.

ean