Huub Agilis -märkäpuku

789,95

Tämä on Huubin malliston lippulaiva – ja ehkä koko märkäpukumarkkinan tämän hetken liukkain ja nopein puku – Huub Agilis, nyt myös naisille!

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): FRE33W Osastot: , , , ,

Huub-märkäpukujen kokotaulukko, naiset

KOKOPituusPainoRuumiinrakenne
XXS135–15541–50Extra Extra Small
XS145–16549–55Extra Small
S152–16853–60Small
M157–17555–64Medium
ML165–18063–70Medium | Large
L168–18565–75Large
XL172–18871+Extra Large
SS157–17573–80Short | Stocky

Huub Agilis -märkäpuku naisille

Kahden vuoden kehitystyö Jonathan ja Alistair Brownleen kanssa on tuottanut puvun, joka kerää ylistysanoja molemmilta olympiamitalisteilta. Kun Huub Agilis-pukua lähdettiin kehittämään, veljeksillä oli lopputulokselta kaksi toivetta: uida kuin heillä ei olisi märkäpukua koko vetosyklin aikana ja saada lantio ja jalat niin ylös kuin mahdollista ja pitää ne myös siellä. Nyt tämä loistava kehitystyön tulos on saatavilla myös naisille!

Nämä toiveet saivat Huubin tutkimaan ensiksi märkäpuvuissa käytettäviä materiaaleja. Miten materiaalit venyvät ja miten ne käyttäytyvät venytettynä. Syntyi märkäpuku, jossa on Arms Neutral™ -hihat, jotka vähentävät käsivetojen aikaista puvun tuomaa rajoittuneisuutta 50-prosenttisesti. Puku ei siis rajoita läheskään niin paljoa liikerataasi kuin märkäpuvut yleensä ja uit Agiliksen kanssa kuin uisit ilman märkäpukua.

Lisäksi Huubin uudet kelluttavat materiaalit tarjoavat ennennäkemätöntä nostetta ja kelluttavuutta alaraajoissa. Huubin oma +43™ -vaahtomuovi tarjoaa 43 prosenttia enemmän kelluttavuutta kuin tavallinen neopreeni. Tyypillisesti märkäpukujen valmistajat lisäävät kelluttavuutta lantion ja lonkan seudun alueille, mutta tässä Huubin Agilis-puvussa +43™-materiaali on nostettu vieläkin ylemmäs puvun torson alueelle, jotta jalat saadaan mahdollisimman ylös ja lähelle veden pintaa. Huubin Agilis -puvusta on sanottu, että markkinoilta ei tällä hetkellä ole nopeampaa pukua – se pitää varmasti paikkaansa. Naisten puvun kelluttavuus on 3:3.

Huub Brownlee Agilis -märkäpuvussa on Huubin nerokas Breakaway Zipper -vetoketju, jonka mahdollistaa nopeat vaihdot triathlonkisassa. Katso tästä video, kuinka vetoketju toimii.

Huub Agilis -puvussa ei ole myöskään tehty kompromisseja ja kehitystyöhön osallistuneet Brownleen veljekset ovat sanoneet, että Agilis on nopein ja paras puku millä he ovat koskaan uineet.

Selaa kaikkia Sport4me:n uintivarusteita täällä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huub Agilis -märkäpuku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.