Huub Aphotic -uimalasit avoveteen

54,9559,95

Huub Aphotic -uimalasit ovat avovesiuinnin kunkku! Nämä uimalasit ovat kaudelle 2021 monipuolisemmat kuin koskaan!

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): A2-AG Osastot: , , ,

Huub Aphotic -uimalasit avoveteen

Triathlon on todella upea ulkoilmalaji, mutta luonto tuo omat haasteensakin. Auringonvalossa poijulta toiselle suunnistettaessa on mukava nähdä pitkälle eteensä kauniissa vasta-auringossakin. Siinä Huub Aphotic-lasit toimivat erittäin hienosti, voit valita kolmesta eri vaihtoehtosta nähdäksesi paremmin:

  • Photokromaattiset linssit tummuvat auringonvalon mukaan noin 30 sekunnissa. (Värit: magenta, silver, bronze, aqua, black-red)
  • Polarisoidut linssit poistavat veden vaakapinnoilta tulevia heijastuksia, niissä on myös peililinssi (Värit: orange, green)
  • Kauden 2021 uutuus, joissa on nämä edellä mainitut molemmat ominaisuudet, tummeneva photokromatiikka sekä polarisointi. (Väri: black)

Photochromatic-linssit ovat se, mistä Huub Aphotic–lasit tunnetaan. Linssi muuttaa väriään valon määrän mukaan ja muuttuu noin kahdessa puolessa minuutissa kirkkaasta täysin tummaksi, olosuhteiden niin vaatiessa. Muuttuvan valon suhteen kisassa on näin yksi huolenaihe vähemmän.

Huub Aphotic -lasien uutuus kaudelle 2020 on polarisoidulla linssillä varustetut lasit. Polarisoidut linssit poistavat heijastumia vaakapinnoilta, esimerkiksi veden pinnasta. Polarisoivat linssit auttavat näkemään paremmin veden pinnan alla. Polarisoidulla linssillä varustettu Huub Aphotic -lasia on saatavilla kahdessa eri värissä, oranssina ja vihreänä.

Kaudelle 2021 Aphotic-laseista on uutuus, jossa on nämä edellä mainitut kaikki ominaisuudet, photokromaattinen auringon valon mukaan tummeneva linssi sekä polarisoitu peililinssi.

Koskaan uimalasit eivät poista mahdollisuutta saada kokea kisan tiimellyksessä kilpakumppanin potku laseihin. Jos niin kuitenkin käy, Aphotic-lasit suojaavat silmiä sekä pysyvät silti napakasti päässä, verrattuna moniin muihin perinteisempiin uimalaseihin. Lasit istuvat erittäin mukavasti ja tiiviisti.

Aphotic-laseissa on kätevä pikakiristys, jolloin niiden säätäminen sopivaksi ei vaadi sorminäppäryyttä eikä hyviä hermoja. Lasit ovat todella miellyttävät päässä, ne pitävät veden ulkopuolella eivätkä paina silmänympäryksiin kaikkien vihaamia uurteita.

Aphotic-lasit ovat keränneet paljon kehuja, lähes jokainen, joka ne päähänsä on laittanut, nin suositellut niitä vilpittömästi. Lasit on saatavilla viidessä eri värissä, niiden mukana tulee huippuhyvä kova vetoketjullinen kova kotelo!

Selaa kaikkia verkkokauppamme uintivarusteita täällä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huub Aphotic -uimalasit avoveteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.