Huub Swim Box Go -tuotepaketti kertamaksulla

958,80

Tässä on jokaisen uimarin todellinen unelma, huippumärkäpuku ja kahdet uimalasit eli Huub Swim Box Go! nyt kuukausimaksulla? Jees poks!

Tuotetta ei saatavilla toistaiseksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 476 Osasto:

Huub Swim Box Go! -tuotepaketti kertamaksulla

Jokaisen uimarin unelma, kaiken kattava Huub Swim Box on mahdollista hankkia nyt myös kertamaksulla!

Swim Box Go! -tuotepaketti on vastustamaton paketti uimarille ja avovesiuimarille. Saat itsellesi laajan tuotepaketin ja mikä parasta, vuoden päästä uusimme tuotepaketin – saat siis itsellesi vuoden päästä uuden märkäpuvun ja uudet uimalasit, jos teet Huub Swim Boxista toisen 12 kuukauden mittaisen sopimuksen. Jos teet kauden päätyttyä sopimuksen toisesta 12 kuukauden kaudesta ja palautat ensimmäisen kauden märkäpukusi meille, hyvitämme toisen kauden kuukausimaksuissa sinulle 100 euroa.

Swim Box Go! -tuotepaketti sisältää Huub-tuoteperheen parasta laatua, siihen on paketoitu Huubin paras ja myös ehkä maailman nopein märkäpuku, Agilis, naisille ja miehille – tässä puvussa uiminen on kuin unelma!

Huub Swim Box on myynnissä rajoitetun ajan, 31.6.2020 saakka.

Naisten Swim Box Go! -tuotepaketti sisältää:

  • Agilis -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Aqua)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Altair -uimalasit vaihdettavilla linsseillä

Miesten Swim Box Go! -tuotepaketti sisältää:

  • Brownlee Agilis -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Silver)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Altair -uimalasit

Huomaa, että tuotepakettiin on stailattu valmiiksi tietyn väriset uimalasit ja muut tuotteet, jotta tuotepaketin päälle puettuasi näytät myös hyvältä. Jos haluat tuotepakettiin muun väriset Aphotic-uimalasit, kerro meille siitä tilausta tehdessäsi. Kerro myös tilausta tehdessäsi, haluatko naisten vai miesten paketin sekä märkäpukusi koko.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaikille Swim Box Go! -tuotepaketin ostaneille kaksinkertaisen olympiaedustajan, huippu-uimari Matti Rajakylän verkkovalmennuksen kaupan päälle (edellyttää vuoden määräaikaista jäsenyyttä).

Sopimusehdot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huub Swim Box Go -tuotepaketti kertamaksulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *