Huub Swim Box Ready -tuotepaketti kertamaksulla

598,80

Tässä on jokaisen uimarin todellinen unelma, huippumärkäpuku ja kahdet uimalasit eli Huub Swim Box Ready! nyt ostettavissa! Jees poks!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 474 Osastot: , ,

Huub Swim Box Ready! -tuotepaketti kertamaksulla

Jokaisen uimarin unelma, kaiken kattava Huub Swim Box on mahdollista hankkia myös kertamaksulla.

Swim Box Ready! -tuotepaketti kuukausimaksulla on vastustamaton paketti uimarille ja avovesiuimarille. Saat itsellesi laajan tuotepaketin ja mikä parasta, vuoden päästä uusimme tuotepaketin – saat siis itsellesi vuoden päästä uuden märkäpuvun ja uudet uimalasit, jos teet Huub Swim Boxista toisen 12 kuukauden mittaisen sopimuksen. Jos teet kauden päätyttyä sopimuksen toisesta 12 kuukauden kaudesta ja palautat ensimmäisen kauden märkäpukusi meille, hyvitämme toisen kauden kuukausimaksuissa sinulle 100 euroa.

Swim Box Ready! -tuotepaketti kuukausimaksulla sisältää Huub-tuoteperheen laatua, siihen on paketoitu Huubin laadukas ja nopea märkäpuku, naisille sekä miehille on tarjolla Aegis 3 -märkäpuku, joka täyttää märkäpuvun perusvaatimukset erinomaisesti – näissä puvuissa uiminen on kuin unelma!

Huub Swim Box on myynnissä rajoitetun ajan, 31.6.2020 saakka.

Naisten Swim Box Ready! -tuotepaketti sisältää:

  • Aegis 3 -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Aqua)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Varga-uimalasit (väri musta)

Miesten Swim Box Ready! -tuotepaketti sisältää:

  • Aegis 3 -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Silver)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Varga-uimalasit (väri musta)

Huomaa, että tuotepakettiin on stailattu valmiiksi tietyn väriset uimalasit ja muut tuotteet, jotta tuotepaketin päälle puettuasi näytät myös hyvältä. Jos haluat tuotepakettiin muun väriset Aphotic-tai Varga-uimalasit, kerro meille siitä tilausta tehdessäsi. Kerro myös tilausta tehdessäsi, haluatko naisten vai miesten paketin sekä märkäpukusi koko.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaikille Swim Box Go! -tuotepaketin ostaneille annamme kaksinkertaisen olympiaedustajan, huippu-uimari Matti Rajakylän verkkovalmennuksen kaupan päälle (edellyttää vuoden määräaikaista jäsenyyttä).

Sopimusehdot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huub Swim Box Ready -tuotepaketti kertamaksulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *