Huub Swim Box Ready -tuotepaketti kuukausimaksulla

49,90 / kuukausi

Tässä on jokaisen uimarin todellinen unelma, huippumärkäpuku ja kahdet uimalasit eli Huub Swim Box Ready! nyt kuukausimaksulla? Jees poks!

Tuote ei saatavilla toistaiseksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 473 Osasto:

Huub Swim Box Ready! -tuotepaketti kuukausimaksulla

Jokaisen uimarin unelma, kaiken kattava Huub Box nyt kuukausimaksulla!

Swim Box Ready! -tuotepaketti kuukausimaksulla on vastustamaton paketti uimarille ja avovesiuimarille. Saat kuukausimaksulla itsellesi laajan tuotepaketin ja mikä parasta, vuoden päästä uusimme tuotepaketin – saat siis itsellesi vuoden päästä uuden märkäpuvun ja uudet uimalasit, jos teet Huub Swim Boxista toisen 12 kuukauden mittaisen sopimuksen. Jos teet kauden päätyttyä sopimuksen toisesta 12 kuukauden kaudesta ja palautat ensimmäisen kauden märkäpukusi meille, hyvitämme toisen kauden kuukausimaksuissa sinulle 100 euroa.

Swim Box Ready! -tuotepaketti kuukausimaksulla sisältää Huub-tuoteperheen laatua, siihen on paketoitu Huubin laadukas ja nopea märkäpuku todella edulliseen kuukausihintaan, naisille sekä miehille on tarjolla Aegis 3 -märkäpuku, joka täyttää märkäpuvun perusvaatimukset erinomaisesti – näissä puvuissa uiminen on kuin unelma! Edullisella kuukausimaksullamme tämä unelma on nyt myös mahdollista toteuttaa! Voit myös hankkia Swim Box Ready! -tuotepaketin myös kertamaksulla, kertamaksulla ostoksen voit tehdä täältä. Kertamaksulla paketin hinta on 598,80 euroa.

Huub Swim Box on myynnissä rajoitetun ajan, 31.6.2020 saakka.

Naisten Swim Box Ready! -tuotepaketti sisältää:

  • Aegis 3 -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Aqua)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Varga-uimalasit (väri musta)

Miesten Swim Box Ready! -tuotepaketti sisältää:

  • Aegis 3 -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Silver)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Varga-uimalasit (väri musta)

Huomaa, että tuotepakettiin on stailattu valmiiksi tietyn väriset uimalasit ja muut tuotteet, jotta tuotepaketin päälle puettuasi näytät myös hyvältä. Jos haluat tuotepakettiin muun väriset Aphotic-tai Varga-uimalasit, kerro meille siitä tilausta tehdessäsi. Kerro myös tilausta tehdessäsi, haluatko naisten vai miesten paketin sekä märkäpukusi koko.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaikille Swim Box Go! -tuotepaketin ostaneille annamme kaksinkertaisen olympiaedustajan, huippu-uimari Matti Rajakylän verkkovalmennuksen kaupan päälle (edellyttää vuoden määräaikaista jäsenyyttä).

Tarjoamme myös kahta muuta Huub Swim Box -tuotepakettia uimareille. Löydät Swim Box Go! -tuotepaketin täältä ja Swim Box Set! -tuotepaketin löydät täältä.

Sopimusehdot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huub Swim Box Ready -tuotepaketti kuukausimaksulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *