Huub Swim Box Set -tuotepaketti kertamaksulla

790,80

Tässä on jokaisen uimarin todellinen unelma, huippumärkäpuku ja kahdet uimalasit eli Huub Swim Box Set! nyt kuukausimaksulla? Jees poks!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 475 Osastot: , ,

Huub Swim Box Set! -tuotepaketti kertamaksulla

Jokaisen uimarin unelma, kaiken kattava Huub Swim Box on mahdollista hankkia nyt myös kertamaksulla!

Swim Box Set! -tuotepaketti on vastustamaton paketti uimarille ja avovesiuimarille. Saat kertamaksulla itsellesi laajan tuotepaketin ja mikä parasta, vuoden päästä uusimme tuotepaketin – saat siis itsellesi vuoden päästä uuden märkäpuvun ja uudet uimalasit, jos teet Huub Swim Boxista toisen 12 kuukauden mittaisen sopimuksen. Jos teet kauden päätyttyä sopimuksen toisesta 12 kuukauden kaudesta ja palautat ensimmäisen kauden märkäpukusi meille, hyvitämme toisen kauden maksuissa sinulle 100 euroa.

Swim Box Set! -tuotepaketti sisältää Huub-tuoteperheen parasta laatua, siihen on paketoitu Huubin laadukas ja nopea märkäpuku, naisille kauden 2020 uutuuspuku Aura 2 ja miehille aina niin laadukas Varman-märkäpuku – näissä puvuissa uiminen on kuin unelma!

Huub Swim Box on myynnissä rajoitetun ajan, 31.6.2020 saakka.

Naisten Swim Box Set! -tuotepaketti sisältää:

  • Aura 2 -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Magenta)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Altair -uimalasit vaihdettavilla linsseillä

Miesten Swim Box Set! -tuotepaketti sisältää:

  • Brownlee Varman -märkäpuku (tarkista puvun koko ja saatavuus tästä, jos kokosi puuttuu, ei hätää, varastomme täydentyvät kesäkuun aikana)
  • Aphotic -avovesiuimalasit (väri Bronze)
  • Huub-uimalakki (väri valkoinen)
  • Altair -uimalasit

Huomaa, että tuotepakettiin on stailattu valmiiksi tietyn väriset uimalasit ja muut tuotteet, jotta tuotepaketin päälle puettuasi näytät myös hyvältä. Jos haluat tuotepakettiin muun väriset Aphotic-uimalasit, kerro meille siitä tilausta tehdessäsi. Kerro myös tilausta tehdessäsi, haluatko naisten vai miesten paketin sekä märkäpukusi koko.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaikille Swim Box Set! -tuotepaketin ostaneille annamme kaksinkertaisen olympiaedustajan, huippu-uimari Matti Rajakylän verkkovalmennuksen kaupan päälle (edellyttää vuoden määräaikaista jäsenyyttä).

Tarjoamme myös kahta muuta Huub Swim Box -tuotepakettia uimareille. Swim Box Ready! -tuotepaketin ja Swim Box Go! -tuotepaketin löydät täältä.

Sopimusehdot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huub Swim Box Set -tuotepaketti kertamaksulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *