Jetboil Flash 2.0 PCS 1 L -retkikeitin

129,95

Retkikeitin all-in-one -ratkaisulla, jonka kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): FLCBN Osastot: ,

Jetboil Flash 2.0 PCS 1 L -retkikeitin

Jetboil Flash retkikeitin. Soveltuu vaelluksille, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön  mm. veden ja kahvin keittämiseen ja keittojen kuumentamiseen. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota on nopea ja ennenkaikkea turvallinen käyttää.

Suorituskykyinen ja varmatoiminen poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla elektronisella piezo-sytytyksellä, josta tässä versiossa on uuden sukupolven malli. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Lämmönsiirtokapasiteetti 9 000 BTU (2,6 kW), jolla keitin keittää 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 1 min 40 sekunnissa Jetpower kaasulla käytettynä! Eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Neopreenieristesukka ulkopinnassa tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa, jonka ansiosta tiedät milloin neste on oikean lämpöistä, ja kaasua ei kulu hukkaan.

  • Astian koko 1,0 l, sisällä mittaviivat.
  • Korkeus pakattuna 180 mm, sisähalkaisija 95 mm.
  • Paino keveimmillään toimintavalmiudessa 371 g ilman kaasua.

Pakkaus sisältää: Poltin integroidulla sytyttimellä, keittokuppi kahvallisella eristesukalla ja lämpöindikaattorilla, juomakansi, suojakuppi FluxRing pohjalle (varustettu mittaviivoilla), sekä turvallisuutta lisäävä taitettava kolmijalkatuki kaasun pohjaan.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil-polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -talvikaasuja (ei sis.). 100 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 10 litraa vettä Jetboil Flash -keittimellä, ja säiliö mahtuu keittimen sisään kaikkien muiden osien lisäksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jetboil Flash 2.0 PCS 1 L -retkikeitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.