Jetboil Flash 2.0 PCS JavaKit Ecto -Retkikeitin

159,95

Jetboil Flash 2.0 PCS -retkikeitin Java Kit -settinä, jossa vakiovarusteena mukana myös Coffee Press -pressopuristin.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): FLJVEC Osastot: ,

Jetboil Flash 2.0 PCS JavaKit Ecto -Retkikeitin

Jetboil Flash 2.0 PCS -retkikeitin valmiina Java Kit -settinä, jossa vakiovarusteena mukana myös Coffee Press -pressopuristin, jolla syntyy tuoreet kahvit käden käänteessä missä tahansa, ja sen avulla voi myös hauduttaa ruokaa. (Tuotekuvassa näkyvä kahvi ei kuulu EU-maiden toimitukseen).

Tuotetiedot:
Jetboil Flash 2.0 PCS (Personal Cooking System) retkikeitin. Soveltuu perhekäyttöön, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön ja työkäyttöön mm. veden ja kahvin keittämiseen ja keittojen kuumentamiseen. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää.

Todella suorituskykyinen ja varmatoiminen poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla elektronisella piezo-sytytyksellä, josta tässä versiossa on uuden sukupolven malli. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Lämmönsiirtokapasiteetti 9 000 BTU (2,6 kW), jolla keitin 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 2 min 40 sekunnissa! Tehokkaasti eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Neopreenieristesukka ulkopinnassa tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa, jonka ansiosta tiedät milloin neste on oikean lämpöistä, ja kaasua ei kulu turhaan hukkaan.

Astian koko 1,0 l, sisällä mittaviivat. Korkeus pakattuna 180 mm, sisähalkaisija 95 mm. Paino keveimmillään toimintavalmiudessa 371 g ilman kaasua.

Paketti sisältää: Poltin integroidulla sytyttimellä, keittokuppi kahvallisella eristesukalla ja lämpöindikaattorilla, juomakansi, suojakuppi FluxRing pohjalle (varustettu mittaviivoilla), sekä turvallisuutta lisäävä taitettava kolmijalkatuki kaasun pohjaan.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil-polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -talvikaasuja (ei sis.). 100 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 10 litraa vettä Jetboil Flash -keittimellä, ja säiliö mahtuu keittimen sisään kaikkien muiden osien lisäksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jetboil Flash 2.0 PCS JavaKit Ecto -Retkikeitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.