Jetboil MightyMo -Retkikeitin

73,95

Jetboilin Ultrakevyt ja hyvin pieneen pakkautuva retkikeitin vakiopainepolttimella.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): MTYM Osastot: ,

Jetboil MightyMo -Retkikeitin

Jetboilin Ultrakevyt ja hyvin pieneen pakkautuva retkikeitin vakiopainepolttimella. Integroitu piezo-painonappisytytys tekee käytöstä turvallista, nopeaa, siistiä ja helppoa.

Lämmönsiirtokapasiteetti 10 000 BTU (=2,93 kW!). Jetboil Thermo-Regulate-vakiopainepoltin säästää merkittävästi kaasua, tarjoaa tasaisen lämmön myös kylmissä olosuhteissa –6 C asti, ja toimii tehokkaasti myös korkeassa ilmanalassa. Säästää merkittävästi kaasua verrattuna perinteiseen polttimeen mahdollistaen pienemmän ja kevyemmän kaasusäiliön mukana kuljettamisen. Polttimen säätäminen on Simmer-haudutustoiminnon neljän täyden säätökierroksen ansiosta markkinoiden täsmällisin, ja sillä voidaan hauduttaa ruokaa pidempään ja esim. sulattaa juustoa hallitusti ilman jatkuvaa liekin säätämistä.

Pakkaus sisältää polttimen, suojapussin ja kokoon taittuvan tukijalan kaasupatruunalle. Poltin on yhteensopiva kaikkien Jetboil FluxRing -kattiloiden ja -paistinpannun kanssa. Keittää 1 litran vettä kiehuvaksi FluxRing-kattilan kanssa käytettynä 3 minuutissa (tämä on keskiarvo yhden Jetboil Jetpower -kaasupatruunan käyttöiän aikana mitattuna). Energiatehokkuus: Keittää 14 L vettä yhdellä 100 g JetPower kaasupatruunalla.
Mitat 104 mm x 165 mm. Paino vain 95 g ilman kaasupatruunaa ja kaasupatruunan kolmijalkatukea.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil-polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -talvikaasuja (ei sis.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jetboil MightyMo -Retkikeitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.